3.9.2012

Tutoriaali: Puolikuu-rapu-kynnet

Kyseessä siis akryylimaaleilla tehdyt puolikuu-manikyyriä mukailevat rapukynnet! :)

Näihin kynsiin sain idean kaveriltani Kirsten Dunst-doppelgangerilta! :) Meillä olikin sopivasti tänä viikonloppuna rosvopaisti-rapujuhlat mökillä samassa syssyssä, joten multitaskaajana päätin tehdä kaiken tämän yhdellä iskulla! ;D Oikeastihan en ehtinyt tekemään kynsiä etukäteen.

Pahoittelen jo etukäteen kuvien vaihtelevaa laatua, päivänvalo loppui kesken, ja mökkivalaistus oli erittäin heikkovoimaista hehkulamppua. :P Tarvikkeet:
 • aluslakka (Orly Nail Armor)
 • päällyslakka (INM Out the Door Topcoat)
 • värilakka (vaaleat, esim. kulta, toimii paremmin kuin tummat, koska tällöin punainen pääsee paremmin esille) (Color Club Metamorphosis)
 • akryylimaalit: punainen, valkoinen, musta (voi käyttää myös kynsilakkoja, of course ;) ) (Reeves)
 • pienipäinen suti ravun saksiin 
 • leveämpi suti ravun vartalon tekemiseen
 • dotting tool silmien tekoon (jos et omista mitään suteja tai dotting toolia, käytä hammastikkua/nuppineulaa -> hitaampaa puuhaa, mutta toimii)

Vaiheet:
 1. Aluslakka.
 2. Värilakka.
 3. Tee puolikuun muotoinen ravun vartalo leveämmällä sudilla. Jos värilakkasi on tummempaa sorttia kuten minulla, tee ensin rapu kokonaan valkoisella, jotta punainen väri näkyisi paremmin. Minä en tajunnut tehdä tätä ja jouduin sutimaan punaista väriä ainakin 5 kerrosta...
 4. Tee sakset tarkkaan työskentelyyn tarkoitetulla pienellä sudilla.
 5. Tee silmät eli kaksi valkoista palleroa. Olin laiska, enkä jaksanut rajata mustalla värillä silmiä, mikä saisi silmät selkeämmin näkyviin. Jos olisin tehnyt rajaukset, olisin ensin tehnyt kaksi isompaa mustaa palleroa, joiden keskustat olisin värjännyt valkoisella. Tekotapa tämä siksi, että se on helpompi kuin mustalla rajaaminen, josta tulee helposti todella suttaista jälkeä.
 6. Tee mustalla värillä pisteet dotting toolia käyttäen. (Minulle kävi valitettavasti niin, että ulkona satoi kaatamalla, olin itse päämökissä, ja dotting tool jäi saunamökkiin... :( Päädyin tekemään pisteeni pienipäisellä sudilla, joten niistä tuli aika suttaiset pupillit.) 
 7. Päällyslakka! Ahhh... Eikun ihastelemaan kättesi taitoja! ^__^

**********************************************

 Tähän loppuun tahdon ehdottomasti pyhittää pienen oodin pikakuivattavalle päällyslakalleni!
INM Out the Door Topcoat
on parasta ikinä!
EI kutista lakkauksia
EI haise pahalle (taitaa olla itseasiassa 4-free eli ei niitä "superpahoja" liuottimia)
Toimii "ihan ok:sti" Konadien päällä
Kuivattaa NOPEASTI!
(saatavana myös hologram gold ja silver versioina) 

Tässä alla tietenkin todisteita :D Sudin äkkiä päällyslakan ja eikun rapujen kanssa taistelemaan! Jos olette ikinä ahertaneet rapujen parissa, tiedätte varmasti kuinka koville kynnet joutuvat siinä hommassa. Jos ette, kuvitelkaa paljon ähkimistä, superkovaa kuorta, jota yrität epätoivoisesti veitsellä leikata auki kuitenkin omia sormiasi varoen, mutta aina sitä onnistuu jotenkin itseään ja ennen kaikkea kynsiään sohaisemaan yhden jos toisenkin kerran, sitten se rapu vielä ruiskauttaa nesteitä silmään ja paidalle, ja tietenkin ravulla on niitä teräviä piikin kaltaisia nystyröitä, jotka nekin raapii kauheesti sormien ihoa ja ehkä tulee jopa verta, au au auuu, kirvelee, eikä sitä lihaakaan kamalasti tuu, mutta sitten lopulta päädyt kuitenkin vaan luovuttamaan, ja katot koiranpentuilmeellä parempaa puoliskoas "Voisitko auttaa :))". Kynteni eivät siis saaneet minkäänlaista kuivumisaikaa päällyslakan jälkeen vaan suuntasin suoraan rapujen kimppuun! 
Ja lopputulos tämä: 

Ei näytä ainakaan omiin silmiini kovinkaan kärsineiltä vai mitä! :) Tälläisen jälkeen ei voi muuta kuin huokaista onnellisuudesta, ahh, on mulla sitten niin täydellinen pikakuivattaja ai että! <3

P.S. Kuulostanko ihan kahjolta, kun pikakuivattaja tekee näin onnelliseksi...?

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...