6.4.2013

Noir Concept

Kuten lupailin, uusia hiuksia! :) Vähän myöhässä, pahoittelut. :( Pääsiäinen, pääsykokeet ja päätukoksia, sellaista on piisannut! :P Mutta asiaan...

Pääsin ihanaan Salon Noiriin ja vieläpä ihanamman Tom Wennerstrandin käsittelyyn! Olin aika jännittyneenä, että mitähän tästä tulee... Minulla kun ei ole vain huonoja kokemuksia suomalaisilta kampaajilta vaan TRAUMOJA! Kerrankin yksi kampaaja hiuksiani pestessä kuiskasi kollegalleen: "Meni ihan pieleen! Ei onnistunu yhtää!". Hän ei varmaan ajatellut, että saan selvää hänen hiljaisista sanoistaan, mutta hähää, huoneen toisella laidalla ollut peili auttoi huulilta lukemisessa :D Mystery solved! 

Noirissa asiakas saa heti aluksi valita tahtooko teetä, kahvia vai erikoiskahveja. Pikkupurtavaksi saa tuollaisen teekupin takaa kurkistavan rapsakan voffelirullan! Nam! ^__^ Kampaamon yhteydessä toimii myös viinibaari Vin Vin, jossa on tullut käytyä kerta jos toinenkin. ;) Noirissa voi tyydyttää kaikki kauneustarpeensa, sillä siellä tarjotaan myös meikkauspalveluja, urheiluhierontaa, manikyyrejä ja ripsien pidennyksiä eli saman katon alta kampaaja, kosmetologi, hieroja ja make-up artist! 

Like I promised, new hair! Sorry for the blogging gap! I've been studying for entrance exams, enjoying Easter holiday and what not. :P 

So I went to Salon Noir where the amazing Tom Wennerstrand gave me a make over! There's also a wine bar Vin Vin in conjuction, which I've frequented quite a few times. ;) The salon offers hair, make up, false eyelashes, manicure and sports massage treatments. It's guarenteed to satisfy your beauty needs! 

When you go there, you can start your beauty journey with a cup of tea, coffee or a special coffee such as a latte. ;)

Ja tässä lähtötilanne:
Pahoittelut epäselvästä kuvasta, oli vähän vaikeuksia tarkentaa, kun ei voinut itse katsoa samalla kameran linssin läpi, joten kamerani tarkensi milloin minnekin ja toivoin parasta :D

Before:
Sorry for the blurry picture! :P It was kind of difficult to make your camera focus on the right spot when you can't look through the lens :P I just kept snatching pictures and hoping for the best!

Ja ei muuta kuin vaalennusaineet päähän! Saatiin jo tässä vaiheessa todeta, että mulla on erittäin itsepäiset hiukset! Ne ei millään meinanneet pysyä poissa kasvoilta... Oon hiuseläin niinku Addams Familyssa :D En sentää kebabeläin, huh!

First Tom bleached my hair blonde. I'm like a hair animal from Addams Family :D

Hui, kuinka valkoiset! Ennenkin on vaalennuttu, muttei ikinä näin valkoiseksi! Jänskää !!! :D

So white! Exciting...!!! :D

Tom tekee taikojaan! En tiennyt etukäteen, että hän on joku superguru, sillä päädyin tuonne kaverini ansiosta :D Jos olisin tiennyt, olisin kysellyt hyviä vinkkejä teille! ;D Mutta onneksi gurut jakelee neuvoja kysymättäkin, esim. Kerastasella on parhaimmat hoitavimmat tuotteet ;) ja että loivien laineiden saamiseksi kannattaa ensin kihartaa, jäähdytellä, ja sitten suoristaa! Väri kiinnitettiin hiuksiini suoristusraudalla.

Tom's working his magic on my hair. :D I had like no clue that he's some sort of a hair-guru-expert-super-famous-person. I would've asked a plethora of hair problem questions for you guys if I'd known! :P But luckily, gurus are smart enough to hand out expertise tips for free! Such as, Kerastase has the best conditioners and if you wish to achieve soft waves, you need to curl your hair first, let it cool, then straighten it again! :)


Ja loppuun vähän sisustuskuvia :) Salongin teema oli tummanpuhuva (noir = musta) ihanine rustiikkisine yksityiskohtineen! Kaikki Tomin käsialaa.

And on to some interior pics! The overall theme of the salon was dark and gothic with its antic furniture. Everything a lá Tom.

Salongissa on parhaillaan menossa taidenäyttely, jonka maalauksia voi ostaa. En yleensä pidä pääkalloista, mutta tämä taulu tuon sarvipään vieressä oli sykähdyttävän hieno (ja iso) !

I don't usually like skulls... In fact, I hate them! But this painting next to this odd horned skull was simply amazeballs! It literally stopped my breath!

Pesutupa puolestaan henki eksoottisen sademetsän tunnelmaa. Hiuksia pestessä tuntui siltä kuin olisin ollut vesiputouksen alla.

The wash room was decorated exotically. I felt like I was under a waterfall washing my hair!

Ja tälläinen musta sitten tuli! Oon aika innoissani! Mulla ei oo ikinä ollut näin vaaleita hiuksia, pastellipinkkiä tai laventelia tukassa! Ihanan erilaista! Ombré eli liukuvärjäys onkin jo ihan out, pastellivärit in!

After:
I'm pretty excited! I've never had hair this blonde, pastel pink or lavender! Ombré is definitely out now, and pastels are in! ;)

Oottekos enemmän perustyyli-ihmisiä vai saako olla tajunnan räjäyttävää? ;)
So, are you guys more for a regular hair style or do you like it wild? ;)

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...