26.4.2014

Pronails: Nail Facets

Sain testiin Pronails Nail Facets -setin. Pronails on ammattilaissarja, ja sen huomaa. :) Rakastuin.


Täydelliset juhlakynnet! Näyttävät todella kivoilta läheltä ja kaukaa. Kuvat eivät vain tee oikeutta tuolle glittereiden sateenkaariräjähdykselle, lopussa siis video. ;) Kannattaa katsastaa miltä näyttävät elävänä.

Glittereitä joutuu vähän asettelemaan kuten aina suurikokoisten glittereiden kanssa. Terävät kulmat kannattaa taittaa kynnen muotoon, jos omaa kaarevat kynnet. Sojottavat yksilöt voi suosiolla nyppiä pois tai siirtää kynnen mukaisesti. Lakkauksesta ei huomaa "glitterkoloja", sillä alla oleva mattamusta lakka on hyvin huomaamaton. Kaikki huomio suuntautuukin glittereiden upeaan loistoon.


Setin mukana tuli mattamusta lakka, salmiakkiruutuja ja tuollainen kätevä astia, joka kerää ylimääräiset glitterit takaisin purkkiin! :) Mattamusta lakka esiintyy myös tässä postauksessa. Suti on semileveä, helpottaa levittämistä. Lakan laatu oli todella upea. Levittyi nätisti, peitti jo yhdellä kerroksella. Pienet reiät glitterpurkissa helpottavat glittereiden sirottelua. Liian suurisuiset glitterpurkit kumoavat aivan liikaa glitteriä, ja sitten sitä on aivan joka paikassa - naamassa, silmissä, hiuksissa, suussa ja se siivoaminen... :P Pulssi nousee jo pelkästä ajatuksesta :D

Mutta ehdottomasti parasta tässä setissä on glitterpurkin KOKO. Se on nimittäin todella iso, kun usein settien mukana tulevat koristeet ovat aivan minipurkeissa, joista riittää iloa vain pariin lakkaukseen. :/ Tällä saa ensi vuodenkin juhlakynnet tehtyä! :)Translation:
Pronails Nail Facets set was simply breathtaking. Amazing. Even more in real life. Check out the vid. ;)

2 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen, itse en ole saanut vielä tätä testattua, kun pelkään, että hukutan koko kämpän noihin glittereihin. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...