1.6.2014

Macadamia Oil hiustenhoitotuotteet

Sain testiin Macadamia Oil-merkin hiustenhoitotuotteita Cosmetique.fi-verkkokaupalta*. Paketti sisälsi matkakokoiset shampoon, hoitoaineen, latvojen siloittajan sekä kiharoille tarkoitetun muotoiluvoiteen. Älkää kysykö miksi minun piikkisuoralle letilleni valikoitui kiharavoide! :P Testaan ennakkoluuloitta kaikkea oikein mielelläni. :D Postauksen lopussa alennuskoodi, jolla saat 5 euron alennuksen tilauksen loppusummasta.



Rejuvenating Shampoo & Moisturising Rinse

Pidin molemmista. Shampoovaahtosi hyvin, oli kosmeettisesti miellyttävä ja omaa ihan kivan incin. (Tiesittekö muuten, että shampoo kuuluu kirjoittaa suomeksi sampoo? Mutta pidätän itselläni oikeuden käyttää kansainvälistä kieltä ja jatkan hoon tunkemista shampoisiini. :P) Ei kuivattanut superkuivaa päänahkaani tavallista shampoota enempää. Tykkään Urtekramin shampoista ja hellävaraisesti pesevistä shampoista, jotka ovat tarkoitettu kuivalle päänahalle.

Hoitoaine* selvitti takut ja jätti hiukset pehmeiksi. Siinäkin on oikein kelpo inci. Latvani ovat kuitenkin niin käsitellyt, kärsineet ja kuivat, ettei "tavallista parempi" hoitoaine vain yksinkertaisesti riitä. Ne tarvitsevat ihmeen pysyäkseen useamman päivän putkeen sileinä. Toisaalta, tämä hoitsikka sopii varmasti vähemmän käsitellyille ja normaaleille hiuksille tekemättä niistä raskaita tai lähmäisen näköisiä. ;)



Reviving Curl Cream

Kiharavoide* kannattaa mielestäni levittää pyyhekosteisiin hiuksiin ja antaa ilmakuivaa tai föönaus. Kyseessä on incin ja kokeilujeni perusteella 2/3 muotoilutuote ja 1/3 hiuksiin jätettävä hoitoaine eli muotoilu+hoitavuus samassa paketissa! Tämä ei tehnyt hiuksistani kiharia, minkä uskon olevan muutenkin mahdotonta ilman kiharrinta ja rutkasti lämpöä. :P Minulla oli lukiossa permanentatut hiukset (oli pakko kokeilla!), ja tämä tuote vaikutti hyvin samanlaiselta kuin silloinen käyttämäni Tigin kiharavoide. Kiharavoide, kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, tuoksui myös todella hyvälle! :) 



Healing Oil Treatment

Hoitoöljy* oli ehdottomasti lempparituotteeni koko possesta! Olen siis aiiiiiiiivan addiktoitunut latvojen siloittajiin, en voisi kuvitella eläväni ilman niitä. Tuoksu, puuta ja vaniljaa, on mielestäni parempi kuin Moroccan Oilissa, ja hintakin enemmän kohdillaan. Tuote lupaa kuivattaa hiukset 40%-50% nopeammin. En osaa sanoa kuinka paljon nopeammin hiukseni kuivuivat, mutta niillä ei mennyt sitä perus 2-3h, mikä on aina plussaa. Hiukseni pysyivät tällä jopa pari-kolme päivää sileinä ja pehmoisina. Ostaisin. :)


Incistä löytyy pääasiassa silikoneja (Dimethicone, Cyclomethicone), säilöntäaineena E-vitamiinia (Tocopheryl Acetate) ja makadamia- sekä arganöljyjä. Mielestäni silikoni-öljy seokset ovat ihan parhaita latvojen siloittajia, sillä ne pitävät superkuivat latvani pisimpään sileinä ja pehmeinä. Pelkkä silikoniseos pystyy samaan ensimmäisenä päivänä, mutta toiseen päivään mennessä sen teho on yleensä "haihtunut" pois. Pelkät öljyt puolestaan lähmäävät hiukset helposti ja oikean annoskoon löytäminen on vaikeaa. Siksi silikoni-öljyseos <3


*Affiliate-linkki

Oletteko jo tutustuneet kyseiseen merkkiin? Katselin Cosmetiquen sivuilta, että Macadamia Natural Oil-merkiltä löytyy myös kuivashampoota! Sitä olisi mielestäni todella kiintoisaa kokeilla, sillä ei tulisi ihan heti ekana mieleen laittaa hoitavia öljyjä kuivashampooseen, mutta toisaalta kuivashampoon + hoitavuuden yhdistelmä houkuttelisi. :D Tämän linkin* takaa löytyy kyseinen kuivashampoo.

Alennuskoodilla COS6SUMMER saat -5 euroa tilauksen loppusummasta. Voimassa 1.-30.6.2014.


Translation:
I tried Macadamia Natural Oil hair products. The best of the bunch was Healing Oil Treatment!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...