3.11.2013

Bobbi Brown Stockmannilla

Kävin Stockmannilla katsastamassa uuden Bobbi Brownin pisteen, ja ahh <3 Shimmer Brickit veivät kyllä minunkin sydämeni. ;) Bobbi Brownilla saa muuten ilmaiseksi alle 30 minuutin meikkaukset, pidemmissä ehostuksissa edellytetään tuoteostoja. Aikoja voi myös varata etukäteen. Tämä on mielestäni todella nerokas konsepti! Sillä ei minunkaan pitänyt aluksi ostaa yhtään mitään...


Valitsin Smokey Eyesin, koska minusta on todella kiva nähdä, miten muut meikkaavat silmäni. En oikein itsekään osaa niitä meikkailla, puhumattakaan kuinka tuhottomasti silmämeikkiin saa aikaa kulumaan... Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla: miten tehdä nopea silmämeikki! Näissä käytettiin pohjalla nudea kynää kulmaluilla, ja tummempaa pohjustamaan luomiväri. Luomilla käytettiin tummaa luomiväriä ja shimmeristä sen päällä. En tajunnut ottaa käytetyistä tuotteista kuvaa! :/ Ripsissä Smokey Eye Mascara, josta sain myös näytteen. Kulmakarvojani tummennettiin puuteripohjaisella kulmakarvaduolla.


Epäilin aluksi silmämeikin kestoa, sillä pohjustajana oli vain kynä! Superrasvaisilla luomillani ei pysy nyt edes Roaccutan-kuurin aikana mikään silmämeikki ilman Urban Decayn Primer Potionia. Mutta huoleni osoittautuivat turhiksi, silmämeikki pysyi hyvänä jopa kuusi tuntia! Menin sitten nukkumaan enkä jaksanut valvoa pidempään ;)


Noh, tarttuikos sitä jotain mukaan? Olin niin ihastunut tähän lookkiin, sen yksinkertaisuuteen, nopeuteen, mutta silti näyttävään lopputulokseen, että päädyimme myyjän kanssa vielä kokeilemaan Bronze-sävyistä Shimmer Brickiä poskilleni.... Ja koska olen himoitellut korostuspuuteria koko syksyn eli monta kuukautta, olihan minun sitten pakko ostaa se 45€:n hintaan.... Niin, nerokas konsepti Bobbi Brownilla eikös vaan? ;)

Translation:
Could... not... resist Bobbi Brown Shimmer Brick in bronze. :P

Jokos olette käyneet himoittelemassa Bobbia? ;) 

16 kommenttia:

 1. Huh, kun olet kaunis! Meikkikin on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen kaunuus siellä ruudun toisella puolen! ^__^

   Poista
 2. Ihana meikki! Ja samaa mieltä kuin Päivi, olet tosi kaunis! Shimmer Brick on parhautta, toivottavasti tykkäät! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D Mutta en tajua mitä teet koneella?! Nyt ulos sinne aurinkoon köllöttelemään ja sekoamaan Sephoraan! ;)

   Poista
 3. Kaunis meikki, sopii sulle todella hyvin.:) Voi vitsi kun itsekin pääsis pian taas Helsinkiin hiplailemaan Bobbi Browneja! Tuosta luomiväristä/luomivärien yhdistelmästä tulee mieleen hieman MACin Cinderfella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pitipi googlettaa Cinderfella, ja taas tuli hirveästi uusia tarpeita... :D

   Poista
 4. Todella kaunis meikki. Täytyy käydä tutustumassa sillä tosi monet ovat hehkuttaneet merkkiä viime aikoina.

  VastaaPoista
 5. Ihana kimaltava smokey, joka sopii sinulle erinomaisesti! Kivaa tietää myös miten se oli tehty: ei kuulostanut vaikealta. Bobbi Brown on ihana, itse olen tosin tutustunut siihen enemmän ulkomailla, mutta nyt täytyy käydä Stockallakin katsomassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin ihan yllättynyt kuinka vähäisellä määrällä tuotteita sai jotenkin niin vaikuttavan lookin! :D En oo ikinä ennen ymmärtänyt mihin kimaltavaa luomiväriä tarvitsee, koska sehän varisee joka puolelle ja sit näyttää ihan diskopallolta, mutta nyt tuli kyllä hirmuisesti tarpeita kimaltelevia värejä kohtaan! ;)

   Poista
 6. Tyylikäs meikki!
  Minulle on tehty Bobbi Brown -silmämeikki ulkomaanreissulla ja olin myös tyytyväinen :)

  Waterlily

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, olis niin kiva kokeilla ulkomailla! :D Italiassa naiset ainakin meikkas aivan eri tavalla kuin suomalaiset!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...