27.11.2013

Kuulumisia

Blogi - mikä ihana syy ! Täällä ruudun toisella puolen ollaan kipeitä. :( Mutta kipeenä olemisessa on paljon hyviä puolia, ehtii tekee koulutehtäviä, voi syödä kokonaisen vesimelonin (ei sillä, etteikö normaalistikin vois, mutta nyt on aivan ekstrahyväsyy), juoda kananmunavettä (tää on oikeesti tosi hyvää) ja jos ei olis näin paljon kouluu, niin makoilisin koko päivän sängys lukemas mun uutta kirjaa; Leena Krohnin Hotel Sapiensia. Sain just Johanna Sinisalon Auringon ytimen luettua, ja se oli oikein hyvä. Loppu ehkä vähän ... meh (tää ois nyt sitten onomatopoeettinen sana :P). Ei yhtään niin järisyttävää, ku mitä odotin.

Syön aina vesimelonini näin. Must tuntuu, et suomalaiset ei taida tehdä näin, mut Kiinas kaikki tekee näin. :D


Blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle, koska koulu. :( Mutta estenomin opinnot ovat olleet mielenkiintoisimmasta päästä! ^__^ Meillä on luokat; ykköset, kakkoset ja kolmoset. Otin tälle syksylle eka kaikki ykkösten ja kakkosten kurssit, mutta oli vähän liikaa, niin jätin yhden kakkosten kurssin (5 op) pois. Kyllä sen varmaan ehtii ensi syksynäkin, jolloin olisi tiedossa työharjoittelu. :) Meillä on aivan kamalasti ryhmätöitä. Siis jokaisella kurssilla on ryhmätöitä (monikossa!) ja näiden lisäks yleensä vielä yksilötehtäviä. Deadlineja riittää, ei kukaan haluis pari ylimääräst täst mun kalenterist? Opiskelu on muuten ihanan vapaata, ei läsnäolopakkoa tunneilla ja kursseja voi ottaa, miten haluaa, jos oikeasti uskoo (ja saa opet vakuuttumaan), että pärjää kursseilla. :) Eiku ainii, meillähän ei ookaan kursseja vaan opintojaksoja. :P

Pääsin kakkosten kurssilla tekemään shampoota, hoitoainetta ja vartalovoidetta. :)


Laurean koulun ulkopuolinen toiminta on aivan olematonta verrattuna Aalto-yliopistoon. Laureassa opiskelee noin 7500 ihmistä, mikä on musta aivan järkyttävän paljon! Kaikki bileet, joita on tosi harvoin, on aina Tigerissa tai jossain emt Baarikärpäsessä. Sisäänpääsyt mukavan halpoja, 0€ tai 3€, mutta mä voin mennä baariin muutenkin. Olis paljon kivempaa, jos olis jotain teemajuhlia tai -tapahtumia jossain, missä vois oikeasti jutella kavereiden kaa, ja vaikka ohjelmaa + safkaa. Olin kyllä Laurean vuosijuhlissa, ja ne oli musta ihan kivat. :)

Vaahtobileet Täffäl (TKK:lla) !


Yksityiselämänkin puolella on ollut myllerrystä. Pupun ja minun lähes seitsenvuotinen taival päättyi syksyn alussa. Jotkut saattavat muistaa Pupun taiteilemat kynnet minulle... :D En ole koskaan ennen asunut yksin, iiks! :P En ole ennen sisustanutkaan mitään, täytyy varmaan konsultoida Teitä, kun tulee tenkkapoo! Mulla on (yllätys yllätys) pinkit keittiön kaapit ja listat. :D


Blogin puolella... noh, joku 10 postausta aloittamista vaille valmiita! :P Mutta hankittiin Shinyn kanssa uudet kamerat, oon aika innoissani! Paitsi, että toi johto on brittipäinen, enkä oo ihan selvillä, miten saan tämän yksilön ladattua. :D Kiireestä kertoo myös se, että eräs kaverini osoitti suoranaista järkytystä, kun näki minut parin viikon sisään kahdesti, ja minulla oli samat kynnet edelleen! Haha :D Ihan mälsää, ettei päivässä oo tarpeeksi tunteja esim. kaiken tekemiseen! :D Ennenhän laitoin uudet kynnet 2-5 krt/vk.

Kuva Panasonicin sivuilta.


Kaikesta kiireestä ja myllerryksistä huolimatta olen kokenut tämän olevani elämäni toiseksi paras syksy! <3 Elämäni paras vuosi oli lukion ekalla enkä usko, että mikään voisi ikinä peitota sitä. :P Tehdään tästä vielä elämäni toiseksi paras talvi ja kevät!

Bling it on! ;)
Kengät: Jeffrey Campbell - Lita Spiked
Korut ja laukku: Glitter 

Translation:
So it's been a bit hectic in my life with new school, break-ups and just all sorts of new stuff which shows in a decreased number of posts here in my blog... But I think I'll manage. :) This is, after all, the second best autumn in my life so far! ;) Hugs and kisses <3

15 kommenttia:

 1. Kiva kun löysin sun blogin nyt! (hehe, FB "kasvihuoneen" kautta ;p) Siis niin harvoin jaksan lukea kenenkään blogia kunnolla ja ajatuksella, mutta sun tapaus tuntuu jotenkin ihan erilaiselta :'D mä en kestä, sulla on pinkki keittiö?! WOAAH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, Catti! ^.^ Mulla on siis vaan pinkit yläkaapin ovet ja sokkelit :P Alakaapit on valkoset ja kodinkoneet metallinharmaat ;) Kasvihuone on kyllä kätevä mesta! :D

   Poista
  2. No silti ;) kuulostaa hyvältä! Jep :D

   Poista
 2. Pinkki keittiö kuulostaa niin ihanalle

  VastaaPoista
 3. Hei kenelle sä suosittelisit estenomin opintoja? :) Koska itte oon alkanu miettimään sitä hirveesti, mutta tällä hetkellä opiskelen tradenomiksi, eikä ehkä ihan ole mun juttu kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Suosittelisin sitä henkilölle, joka on erittäin kiinnostunut kosmetiikan kemiasta ja liiketoiminnasta sekä nimenomaan teoriasta. Hänestä on kivempaa lukea teoriaa kuin tehdä kasvo-/hiushoitoja asiakkaille sillä hoitoja ei sisälly opintoihimme ollenkaan.

   Mutta, ensi vuodeksi tutkintoa uudistetaan eikä kukaan tiedä miten paljon tai minkä suhteen... Eli en sitten osaa sanoa onko ens vuonna yhtä paljon kemiaa/liiketoimintaa tai tuleeko jotain lisää, esim. lainsäädäntöä. Turku ei myöskään ota enää lisää opiskelijoita eli Tikkurilan Laurea on sitten ainoa paikka koko Suomessa :P

   Poista
 4. Miksen en koskaan ole tajunnut syödä vesimelonia noin! Mutta mitä ihmettä on munavesi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keitetään vettä. Paljon.
   Heitetään sekaan kananmuna.
   Sekoitellaan paljon niin, että kananmuna hajoaa hienoksi rihmaksi. Kananmuna kypsyy tässä vaiheessa.
   Päälle sokeria + seesamiöljyä.
   Ja eikun nauttimaan! ;)

   Hunaja + kananmuna on "myrkyllistä" (kiinaks myrkyllinen voi tarkottaa oikeesti myrkyllistä tai muuten vaan jollain tapaa huonoksi keholle ja ties mille, niin en oo ihan varma, et onko tää oikeesti myrkyllistä, mut ei ainakaan suositeltavaa), joten kantsii käyttää sokruu eikä honung!

   P.S. Tää on nyt sitten ainoo oikea tapa syödä vesimeloni ;D Ens miittiin kaikille omat puolikkaat!

   Poista
 5. Kananmunavettä ihmettelen minäkin. Kuulostaa omituiselta... :D

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva postaus, kaikkea hyvää sinulle! loistovinkki syödä meloni noin, mutta kerrohan myös kanamunajutusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit! :D Kananmunajuttu ylhäällä vastauksena Myyn kommenttiin ;)

   Poista
 7. Kiva että viihdyit LAUREAMKOn vuosijuhlissa! Pyrimme siihen, että kaikissa bileissämme olisi jokin teema, lukuunottamatta esimerkiksi Back 2 Schooleja ja Fuksiaisten jatkoja.

  Päätösbileissämme teemana oli "I lööv Suomi" ja saimmekin kuulla pitkin iltaa ikivihreitä, hauskoja ja uusiakin suomikipaileita. Lisäksi ohjelmassa oli esimerkiksi kaljasieppo -kilpailu, bingoa ja letkajenkkaa hienoin palkinnoin!

  Otamme kuitenkin aina uusia ideoita mielellämme vastaan, elikkä niitä voi kertoa esimerkiksi mulle tähän osoitteeseen: maija.rummukainen@laureamko.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! ;) Äänestin muuten sua pj:ks! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...