4.3.2014

Sally Hansen Fuzzy Coat x2

Sain Hämeenlinnan miitistä Sally Hansen Fuzzy Coat - lakat sävyissä Peach Fuzz (oranssi) ja Fuzzy Fantasy (vihreä). 

Luulin näiden olevan paljon ongelmallisempia, mutta yllätyin positiivisesti! :) Kaksi kerrosta kynsillä. Olisin toivonut peittävämpää ja karvaisempaa lopputulosta, mutta ihan kivan näköiset näistä tuli pelkästään kahdella kerroksella. :)




Translation:
Sally Hansen Fuzzy Coat nail polishes. Two coats. Rather cute. :)

10 kommenttia:

  1. Itse omistan yhden laitoin kyllä värilakan päälle sen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värilakan päällä vois näyttää tosi hyvältä kyllä! :)

      Poista
  2. Mä en syty näille :( .. nytkin kerrostin L.A.Girlin höyhenlakkaa kahdesti ja blaah .. värilakan päällä ehkä vielä menee , ei yksinään :(.. noi on kyllä pulloissaan hauskan näköisiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mietin et näissähän voi olla paljon eroja peittävyyden suhteen ja riippuu kans siitä, et minkä kokosia noi tikut on. :P Ciaten versio näytti musta paljon pidempitikkuiselta ja peittävämmältä. Mutta en kerral taidan kokeilla värilakan päällä! :)

      Poista
  3. Mä niin tykkään näistä tikkulakoista!:)
    kynnellekykeneva97.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Komppaan eekkua, toimii tosi hyvin värilakan päällä! Itselläni on Fuzzy Coattia sävyssä Fuzz-Sea, jossa on siis sinisiä ja keltasia tikkuja ja mulla meni tosi kauan tajuta et ne ei ookkaan sini-vihreä-turkoosi-keltaisia vaan oikeasti vaan sinisiä ja keltasia! Mutta turkoosin lakan päällä tosi hauskan näköistä.

    Mut kommentoin lähinnä udellakseni, tai siis kun olen hakemassa estenomiksi Laureaan tänä keväänä ja se kemian osuus vähän mietityttää. Lähinnä se, että millaisia tehtävätyyppejä kokeessa oli, oliko esseetä, pitikö piirtää (esim. rakennekaavoja), oliko kokeessa näkyvissä jaksollista järjestelmää?
    Olisin todella kiitollinen jos vastaisit! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Mä en nyt oikein tiedä mitä sanoisin. Meitä ohjeistettiin seuraavalla tavalla, ei sanatarkasti: "Kokeen sisällöstä ei saa kertoa, sillä samat opettajat tekevät kokeen joka vuosi. Tästä johtuen monet kysymykset ovat samankaltaisia. Mutta kavereille saa toki kertoa."

      Mielestäni tää eriarvoistaa ihmisiä sen mukaan, että satutko nyt tuntemaan ketään tuolta linjalta vai ei, tai onko sulla jotain yhteyksiä kosmetiikkamaailmaan ylipäätänsä. Tuntuu mielestäni epäreilulta, sillä itsehän en tuntenut yhtään ketään Laureasta tai amkista ylipäätänsä enkä itseasiassa yhtään parturi-kampaajaakaan, mutta yksi kosmetologi-kaveri multa löytyy. Haki kanssani estenomiksi viime vuonna. Toisaalta, elämähän ei ole millään tavoin reilua. Vaikka kovasti tahtoisin toki auttaa kaikkia sisään pyrkijöitä... En tiedä mitään tyydyttävämpää tässä maailmassa kuin toisten ihmisten auttaminen ja iloiseksi tekeminen. :) Siksi kirjoitan blogiakin.

      Joten, en ihan tiedä miten suhtautua tähän. Esimerkiksi, jos joku sattuisi lähettämään mulle sähköpostia asiaa koskien, niin olisiko kyseinen henkilö silloin tarpeeksi "halukas" pääsemään sisään ja "kaverini", jolloin voisin kertoa tarkemmin pääsykokeesta vai riittääkö vaikkapa Facebook-ystävyys? Multahan löytyy paljon bloggaajasiskoja, joita en ole välttämättä tavannut ikinä kasvotusten, mutta sanoisin silti meidän tuntevan toisemme tarpeeksi hyvin kutsuakseni heitä "kavereikseni".

      Tai entäpä jos itse keksisin samankaltaisia kysymyksiä, jotka eivät ole identtisiä viime vuotisen kokeen kanssa? Mitä se olisi, sallittua vai ei? En tosiaan tiedä.

      Loppupeleissä oon ehkä kuitenkin sitä mieltä, että toisten toiveita kuuluu kunnioittaa enkä tahdo käyttäytyä vastoin kouluni toiveita.

      Kannattaa pitää mielessä, että vaikka kemiasta saakin tänä vuonna eniten pisteitä (20) niin liiketoiminnasta saa myös aika paljon: 15 pistettä. Ja kukaan ei tiiä, mitä tää tulee sisältämään, sillä aineiston saa vasta kokeessa eteensä. Veikkaisin, että siinä vois hyvin olla joku hypoteettinen kauneudenhoitoalan yritys, esim. maahantuoja tai kauneushoitola. Tehtävänä voisi olla vaikkapa maahantuojan uuden tuotteen lanseeraustilaisuuden järjestäminen tai jonkin yrityksen konfliktin ratkaiseminen, toiminnan tuottavuuden parantaminen, miten hoitaisit asiakkaan reklamaation. Kannattaa ehkä selailla jotain liiketalouden kirjoja, jotta voi poimia sieltä eri termejä ja ratkaisuja tyypillisiin ongelmiin. Suosittelen tutustumaan ainakin SWOT-analyysiin ja asiakkaiden segmentointiin. Löysin tälläsen googlesta, tässä on ihan hyviä pointteja http://www.cma-ontario.org/portals/6/Media/CaseExam/Getting%20Ready%20to%20Write%20The%20Case%20Exam.pdf

      Mun mielestä se suomen koe oli itseasiassa yllättävän haastava, sillä en yhtään osannut sanoa, mitä siinä haettiin. Enkku taas oli naurettavan helppo, mutta oon ollut vaihdossa Jenkeissä ja käynyt yläasteen ja lukion englanniksi.

      Toivottavasti tästä oli apua ja tsemppiä lukuihin! ^.^ Ethän epäröi olla yhteyksissä, jos jotain jäi epäselväksi, sillä aina kannattaa kysyä kuin harmitella jälkikäteen! ;)

      Poista
    2. Ooi aivan anteeksi, enhän minä tajunnut ollenkaan että ne ei siellä varmaan tykkää jos koekysymyksiä laverrellaan ympäri kyliä :D Ymmärrän kyllä täysin miksi, mutta pakko kuitenkin udella minkä pystyn kun todella paljon haluaisin päästä kyseiseen opinahjoon!
      Se minua oikeastaan eniten kiinnosti, että oliko tuota jaksollista järjestelmää nähtävillä, se kun tekee aika hemmetin paljon eroa että onko vai ei. Yleensä (ainakin koulussa kaikissa kemian kokeissa) on mainittu että onko sitä ja saako esimerkiksi olla mukana MAOLia tai laskinta (vaikka ei laskimestakaan varmaan mitään hyötyä kemian kokeessa ole...). Eri asiahan sitten että jos ne on käytössä niin osaako niitä käyttää :D

      Pähkäilinkin pitkään tuota liiketoiminnan osuutta kun sitä ei tosiaan näyttänyt olevan aikaisempina vuosina. Toisaalta tyhmää mielestäni että missään ei mainita mitään muuta kuin että se on liiketoiminnan koe ja aineistopohjainen, joten kukaan ei voi muuta kuin arvailla mitä koe sisältää. Sinänsä ihan hyvä, sillä silloinhan kukaan ei tiedä joten kukaan ei oikein voi valmistautua (=tasa-arvoista?), mutta sitten taas kukaan ei tosiaan voi oikein mitenkään valmistautua (=onkohan nyt ihan järkevä veto jos kukaan ei saa pisteitä ellei ole ollut esim. yrittäjä [jolloin saa myös työkokemuksesta niitä lisäpisteitä...]?). Moni esim. suoraan lukiosta hakeva on varmaan ihan pihalla jos ei tutustu aiheeseen etukäteen ja jos aiheena on "liiketoiminta" niin on kyllä sen verran laaja aihealue että on melko hankalaa valmistautua... Joten toisaalta eriarvoistaa hakijoita, mutta ehkäpä tässä onkin ajateltu sitä että muuten koe on varmaan paljon helpompi lukion käyneille, ainakin jos on opiskellut sitä enkkua ja kemiaa. Mutta kiitoksia vinkeistä, tämä auttoi ja paljon!

      Poista
    3. En nyt tiedä saanko tuota jaksollista järjestelmääkään kommentoida :D Mutta sitä voi varmasti kysäistä Laurealta suoraan. Muistaakseni kokeessa jaettiin kaikki "tarvittava tieto" eikä oikeastaan tullut sellaista tilannetta, että olisi pitänyt osata jotain jaksollisesta järjestelmästä suoraan ulkoa.

      Liiketoiminnan case olisi varmaan tasapuolisin tehtävä kaikkia kokelaita kohtaan, sillä se mittaisi pikemminkin loogista ajattelukykyä, taitoa hahmottaa kokonaisuuksia ja yksityiskohtia sekä ongelmanratkaisutaitoja. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...