20.8.2014

V10+ Keramidi-puhdistusgeeli

Olen löytänyt the puhdistuksen: V10Plussan keramidi-puhdistusgeeli. Tuote on monikäyttöinen ja sopii kaikille ihotyypeille.


Lähes täydellinen puhdistusgeeli poistaa vesiliukoisen meikin (toimi mineraalimeikkiin, muttei poistanut kokonaan meikkivoidetta). Sitä voi käyttää puhdistusmaidon tapaan, pyöritellä kuivalle iholle ja pyyhkiä pois, tai kostealle iholle kasvosaippuan tavoin. Jättää ihon puhtaaksi, muttei nahkeaksi. Pystyin käyttämään tätä jopa Roaccutanin kuivattamalla ihollani ja silmänympärysihollani ilman mitään kirvelyä tai punoitusta. Myös rasvainen ihoni tykkäsi tästä.

Puhdistusgeeli tuntuu hieman viileältä iholla, sillä se sisältää mentholia. Tuoksu on hyvin mieto, mentholinen sekin. Tästä johtuen, tämä on mielestäni mitä mainioin lahjaidea jopa miehille! :D


Ainoa miinus on tuotteen koostumus. Se on todella juokseva. Tuotetta ei tarvitse puristaa yhtään ulos tuubista, riittää, kun tuubin kääntää ylösalaisin. Toisaalta, juokseva tuote on helpompi levittää kuivalle iholle ja pyyhkiä pois. Tämä ei jätä kuivalle iholle käytettynä minkäänlaista kalvoa tai tahmaista tunnetta, mikä on mielestäni hyvin harvinaista esim. iholta pois pyyhittävissä puhdistusmaidoissa. En aio ottaa Kiinaan kuin aivan välttämättömimmät kosmetiikat mukaan, kuten hammastahnan, sillä sieltähän voi sitten ostaa yhtä sun toista jänskää juttua. ;) Mutta tämä on yksi niistä harvoista tuotteista, joka löytyy ehdottomasti matkalaukustani!


Tämän tuotteen myötä voin ehkä turvallisesti sanoa, että olen löytänyt lempparimerkkini: V10Plussan ja rakkauteni keramideja kohtaan. Heidän keramidi-seerumihan on aivan ehdoton luottotuotteeni, maailman parhaimmasta kuorinnasta puhumattakaan! Olen muutenkin huomannut, että monet keramideja sisältävät tuotteet kosteuttavat tehokkaimmin.


Ja koska olen lähdössä pois puoleksi vuodeksi, niin eiköhän laiteta arvontaa pystyyn! :) V10Plus sponsoroi arvontatuotteet, mutta lähetän ne itse ennen lähtöäni. Arvontapalkintoina putsari&kuorinta-duo. Aikaa sunnuntaihin 24.8.2014 klo 22 asti. Lähden jo tiistaina 26.8, joten arvostaisin kovasti, jos arvontapalkinnon voittanut vastaa nopeasti sähköpostiini sunnuntaina/maanantaina. :) Riipaisehan kommentiboksiin jotain nasevaa, puumerkkisi ja tapa kommunikoida voittajan kanssa! Kirjekyyhkyt ja -pöllöt ei sallittuja.

Onnea arvontaan!



21 kommenttia:

 1. Moiii, vakkarilukija täällä vaan heippa. En koskaan kommentoi mihinkään, koska tää blogien lukeminenkin vie aivan liiakaa mun aikaa, mutta sait ylipuhuttua ;) Koska V10+ = <3

  keljukainen77 ät gmail.com

  VastaaPoista
 2. Julkinen lukija ja mielelläni ottaisin tuotteet testiin.
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Oisin kovasti halunnu kirjepöllön sulle lähettää, mut ei sit :( ja arvontaan osallistun ehdottomasti! S.posti on kynsipollo@gmail.com tai sit nakkele faces viestiä :)

  VastaaPoista
 4. Voi tsumpe! Tekis kyllä tosi paljon mieli päästä kokeilemaan noita, mulla on ollutkin yksi V10Plussan seerumeista, ja tykkäsin siitä kyllä! ^_^ Eli eihän nuo muutkaan tuotteet vaan voi olla huonoja! Hahaa. Mukana kuin perämukava. Hä? inthispartoftown(at)gmail.com, tai FBssä kans vaan ;)

  VastaaPoista
 5. V10 on mulle (toistaiseksi ainakin) vielä ihan uusi sarja, en ole kokeillut mitään sarjan tuotteita. Kovastihan niitä on kyllä kehuttu...koitan onneani lykästäisikö nyt!

  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
 6. Vikan kuvan tausta on makee! :)

  -Lari

  Tuomisen nimel fbssä..

  VastaaPoista
 7. Varmasti aivan ihania tuotteita! Olisipa ihana päästä kokeilemaan joten arvonnassa ollaan mukana :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Just pesin naaman ja kaipasin puhdistusainetta! (Vanha oli eri huoneessa). Tarvitsen voiton :D t.heidi (heidisilvennoinen4gmail.com)

  VastaaPoista
 9. Mitään kovin nasevaa ei tähän aikaan enää lohkea, ehkä voittajana olisi nasevampi olo :D Kiinnostava ja ihan uusi tuote minulle
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Salaa olen seuraillut blogiasi aikani. Kynsistä se lähti ja nyt on ollut mukava huomata myös muun kosmetiikan mukaan tulo. Kasvot kaipaavat kesän jäljiltä uutta kuorintaa, kun rakeita sisältävät kuorinnat tuntuu liian tymäköille. Tuo kuorinta (tai siis koko V10-sarja) kiinnostaisi, mut paikallinen apteekki ei myy näitä. Sniif. kati.torni (a) luukku.com

  VastaaPoista
 11. Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta, olisi kiva päästä testaamaan
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiinnostaa! :) millal@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Hih, mulle tuli jotenkin tosta tekstista sellainen kuva, etta Kiinasta ei saa hammastahnaa? :D

  rusinapulla82@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä sieltä saa hammastahnaa! :D Onneksi. Mutta se on kyllä aivan karseen makusta, en tiiä miks! :/ Tai sitten se johtuu siitä vedestä, mutta hampaisiin jää sellanen outo, nahkee fiilis...

   Poista
 14. Nasevaa... Hyvää matkaa reissaajalle
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. En olekaan vielä kokeillut mitään V10! Messissä :)

  VastaaPoista
 16. Paljon olen tuosta merkistä ylistystä kuullut, mutta testaamaan en ole päässyt.
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Se on paljon sanottu, jos tuote on yhtä tarpeellinen kuin hammastahna! Tätä pitää siis päästä koittaamaan :D
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Jos ei pöllöä, niin kelpaisko takkuava langaton? Haukun pystyyn koko 4G-myyjän, jos tämä ei tule perille, mie nimittäin haluan palavasti testata V10plus-sarjaa. morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...