18.6.2012

Mums!

Mistä tietää kesän tulleen?
- VILLIPERSIKOISTA! 
Vahtaan näitä koko kevään. Viime kesänä ei Jorin torilla ollut. Kesäni oli yhtä kuin pilalla. Jos et ole maistanut vielä, marssi kauppaan HETI !!!!!! Vaikka persikka olisikin toiselta puolelta vihertävä, se on ihan yhtä makea, mutta rapsakka. Jos persikka on kokonaan punainen (kuten kuvassa), tällöin se on vähän pehmeämpi. Sopii myös ... heikkohampaisille. :D

How do you know it's summer?
- WILD peaches.
I <3 these. I honestly spend my springs spying in stores and markets to spot these as soon as they come to (cold and distant) Finland. If you haven't tried one yet, you honestly need to do it ASAP. If they're half greenish-yellowish, half red (like in the picture), they are good to eat and crisp. If they're completely red, then they're just softer. 

Toinen uusi löytöni oli viimekesäiseltä reissultani Lontoon Fortnum & Mason teekaupasta (tai pikemminkin tee-tavaratalosta). Nämä maistuvat aidosti maissille :)

I found these lovelies from Fortnum & Mason in London. You can cook them in a microwave oven, and they taste like real corn instead of "industrial crap".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...