14.8.2012

OOTD ja NOTD: Pienissä häissä

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Minulla on ollut töissä ihan hullu kiire enkä ole ehtinyt päivittämään edes koirani blogia, joka on yleensä erittäin nopea juttu! Tässä nyt superiso postaus, koska olen laiska. Picture heavy.

Olin 80 vieraan häissä. Eli ei mitenkään superpienet, mutta silti intiimit. :)

Mätsäsin varpaankynnet mekkoon. 
Lakkana Color Club - Daisy Does It ja kuvausrekvisiittana Fantsu.
Lakka oli pettymys! Kuvista katselin, että "Ah! Unelmien täyttymys! Täydellinen keltainen!", mutta se olikin hirveän läpinäkyvää ja glitteristä. Tuossa kynsillä 4-5 kerrosta! Järkyttävää. Kärsivällisyyteni kestää maksimissaan 3 kerrosta. Eli nyt joudun etsimään itselleni uuden keltaisen :( Keltainen lakka on ehdottomasti lakkakokoelmani peruspilareita, ilman sitä en voisi elää. 

Ja koska jaloissani olivat ruskeat sandaalit, mätsäsin käsien kynnet niihin. :)
Barry M - Mushroom
China Glaze - Medallion (crackle)

Yritin tehdä jotain tosi hienoa teippitaiteilua, mutta!!! Teipit menivät aina poikki ja osa jäi kynnelle... :( Onneksi Lahjarinkiläiset osasivat auttaa tässäkin asiassa, teippi kannattaa kuulemma käyttää ensin paidalla tai iholla ettei se ole niin tahmea. Ensi kerralla voisin myös kokeilla kiiltävää teippiä mattaisen teipin sijaan, koska kiiltäviä ei voi repiä poikki niin kuin matan. ;)


Haluaisin tehdä hullunkurisia asentoja ja hyppiä silkasta ilosta ilmaan (Hei naimisiin, jeah!!), mutta jostain syystä seuralaiseni eivät arvosta tätä ominaisuutta... Ja muut ympärillä olijat antoivat katseidensa puhua puolestaan... Tässä siis toned down versionit. (Eikö olekin kätevää näin puhua Finglishiä, ettei minun tarvitse sepustaa kaikkea myös enkuksi, oleellisimmat kohdat on helppo spottaa tekstistä :D)

Kerrankin tunsin itseni normaalipituiseksi. ^__^
Yritykseni kuvata asusteet übercoolisti failasivat pahasti, mutta ehkä jotain näistä tajuaa sen lisäksi, että unohdin napsia kuvat laukustani.

Jacket: Filippa K
Dress: Juicy Couture
Shoes: Pedro Garcia
Bag: Guess
Headband: Kirsi Nisonen

En oikeastaan ikinä ennen blogini pitämistä ajatellut, että minulla on iso naama. Mutta nyt!! Tämä fakta on väistämätöntä. Jokapäivä se seuraa minua kaikkialle. Kaikkina hetkinä. H-hetkinäkin. Ikuisesti.
Onko teillekin valjennut uusia ulottuvuuksia itsestänne näin keski-ikäisenäkin vielä? 
Sitäpaitsi, todellisuudessa meikkini oli erittäin eläväinen ja monikirjoinen, toisin kuin kuvat antavat ymmärtää. 
Otin ne autossa, koska yritin olla supermultitaskaaja! :) Ei ollut helppoa se. 

Base: Everyday Minerals - Olive Light
Shading: Everyday Minerals - Olive Medium
Blush: Clarins - Bronzing Duo Compact
Cream eyeliner: Wet 'n' Wild Mega Eyes, black
Mascara: Clinique Lash Power
Eyeshadow: Dior

Muiskis! xoxoooo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...