26.8.2012

Tallinnan kynsitarjontaa

Kävin Viru-keskuksen Kaubamajassa, ja kuvailin kännyllä hieman itseäni kiinnostavia merkkejä. En ihan viitsinyt pokkarilla kuvia räpsiä, kun sain jo kännyn käytöstä myyjiltä osakseni sellaisia katseita... Pahoittelut myös suppeudesta, mutta valitettavasti pojilla oli hieman kiire muualle... :P

Yritin löytää kuuluisan Konad-kärryn juuri kauppakeskuksen puolelta katutasolta, mutta tuloksetta. :/ Jos joku tietää, missä se sijaitsee (kuvat olis tietty plussaa), niin huikatkaa kommenttien puolella! :)

Plussaa annan Tallinnalle ehdottomasti tarjonnasta. Sieltähän löytyi vaikka mitä markettimerkkejä, mitä meillä ei ole, esim. Bourjois, Pupa. Normaalisti Suomessa vain salongeista saatavia merkkejä oli myös Kaubamajassa tarjolla, kuten LCN ja CND. Pieniä poikkeuksia lukuunottamatta, Isadoraa oli hintaan 9,10€ vaikka Suomessa hinnat pyörivät mielestäni 7-8€:n paikkeilla, suosittelenkin etelän naapuriamme ihmisille, jotka eivät uskalla/jaksa tilata netistä, mutta Suomen hinnat silti kirpaisevat. ;)

I went to Tallinn and checked out some of their nail polish supplies. 
I took the pictures secretly with my cell phone :P and unfortunately I only had time to visit Kaubamaja at Viru Keskus since the boys came up with something better to do... ;D 

All in all, I think Tallinn is way cheaper than Finland, and people who don't want to order from the Internet, yet find Finnish prices too high, should definitely go check out what Tallinn has to offer! ;)

Below some pics of nail polishes that I would be interested in if I went to Tallinn in search of cheaper prices. However, I found that Isadora was a few euros more expensive there than in Finland. Anyways, the prices were still too high when compared with e-tailers', so I didn't buy any nail lacquers but as a comforting gift, I got myself a new perfume! ^__^

Sally Hansen taitaa olla hieman halvempi kuin Suomessa? SH on kuitenkin sitä hintaluokkaa, etten itse viitsi niitä ostella, ehkä lahjaksi voisin jollekin. :) 

China Glazea löysin alehintaan! Ei paha, sanoisin, mutta toisaalta e-tailereilta, kun tilaa, hinnaksi tulee maksimissaan 5€/pullo... :P

Opia sai myös selkeästi halvemmalla kuin Suomesta (Stockalla jotain 18e/pullo), mutta taas kerran hinta-allergikkona jätin nämäkin kaunokaiset hyllyynsä... Kokoelmien lakat ovatkin vähän kalliimpia, mutta silti halvempia kuin Suomessa.

Lopulta en sitten löytänyt itselleni yhtään tarpeeksi hyvää hinta-laatusuhteen omaavaa lakkaa (ja maalaustarvikkeetkin jäi saamatta...), mutta lohdutukseksi ostin itselleni uuden, raikkaan hajuveden! :) Nykyiset hajuveteni ovat aika kukkaisia ja täyteläisiä, joten kokoelmassani selkeästi ammotti täyttöä odottava suuri aukko. :D Hintakaan ei ollut paha, n. 33€/100ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...