6.3.2013

Miittisponsori: Max Factor

Toisena miittisponsori-esittelyssä meillä on Max Factor! Tämä on varmaan monille tuttu merkki mm. Huippiksesta. :) Tiesittekö muuten, että Max Factor ei harrasta photoshoppausta? Ainakaan samassa määrin kuin esim. Loreal, Maybelline, Lancome. Eron huomaa erityisen hyvin ripsiväri-mainoksissa. Max Factorin mainoksissa on paljon muutakin, kun taas Lorkun omistamilla yhtiöillä zoomaillaan ripsiin, jotka ovat ihan selkeästi tietokoneella luodut. 

Tästä saadaankin hieno aasinsilta siihen, että Max Factorilla on maailman parhaimmat markettimaskarat! ;) Olen lukenut asiasta öbaut noin tsiljoonasta kosmetiikkablogista. En vain ole vielä itse päätynyt testailemaan heidän maskaroitaan, sillä mitkään mascarat, paitsi lämpimällä vedellä lähtevät, eivät pysy ripsissäni. Silmien ympärysihoni on niin rasvainen, että jo parin tunnin jälkeen alaluomelleni suttaantuvat mustat pandat yläripsistäni. :P

Tämän takia olinkin niin iloinen, kun kassista paljastui...


Masterpiece Max! 

Ja kaksi Max Factor Flipstick-huulipunaa eli yhteensä neljä huulipunaa! Rakastan huulipunia! Näitä testailinkin jo huulilleni miitissä! :P Pysyivät kiitettävästi ilman pohjustustakin. :)

Saman logiikan mukaisesti saimme vielä toiset neljä kynsilakkaa! Kyllä, näitte oikein, FANTASY FIREhan se siinä!!! <3 Olen metsästänyt tätä lakkaa kissojen ja koirien kanssa, tuloksetta! Mutta nyt se on minun, minun, minun! Postaus tästä heti seuraavaksi ;)

Kaiken kaikkiaan kassista löytyi:

Masterpiece Max - mascara
Flipstick - Bloomy Pink 05, Salsa Red 25
Max Effect Mini Nail Polish - Fantasy Fire 45
Glossfinity - Cerise, 85, Disco Pink 120, Ruby Fruit 185Translation:

These are the products I got from our nail bloggers' meeting:

Masterpiece Max - mascara
Flipstick - Bloomy Pink 05, Salsa Red 25
Max Effect Mini Nail Polish - Fantasy Fire 45
Glossfinity - Cerise, 85, Disco Pink 120, Ruby Fruit 185

I'm really excited that I finally got a Max Factor mascara! I've wanted to try them for ever! I hear, they're the best mascaras out there ;) 

Another product that got me really excited was, hands down, FANTASY FIRE! I've literally searched for this one all over town! Without success though... But fortunately it is mine now! My next post will indulge more on this matter ;) Until then, xoxo! 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...