28.8.2013

Swatch & Review: Keeki - Raspberry Punch

Jatketaan vesipohjaisten lakkojen testailua Keeki Pure & Simple -merkillä! :) Tässä on todella hyvä lahjavinkki lapselle tai nuorelle, sillä vesipohjaiset lakat ovat myrkyttömiä, ja ne säilyvät todella pitkään hyvinä. Jos lakka paksuuntuu, sekaan voi lisätä pari tippaa vettä niin johan taas pelittää! :) Lakka oli myös erittäin helppo levittää kuin myös siistiä pelkällä vedellä.

Aikaisemmat testailut vesipohjaisilla kynsilakoilla:

Laitoin kynsille 3 kerrosta. Kuvien kanssa kävi todella hassu juttu, nimittäin kärjet paistavat niistä läpi, mutta en huomannut "tosi elämässä" niiden paistavan läpi... 

Sisällä // Inside

Sävy: Tummansininen. Ehkä hieman lämpimämpi/vihertävämpi kuin kuvissa, muttei missään nimessä lähelläkään turkoosia.
Peittävyys: Erinomainen peittävyys. 2 kerrosta on jo ihan peittävä.
Levittyvyys: Levittyy todella hyvin. Ei raidoitu kuten Suncoatit. Olen "tavallisissa" lakoissa tavannut raidoittuvampia koostumuksia kuin tämä.
Kuivumisaika: Kuivuu todella nopeasti, mikä on tyypillistä vesipohjaisille lakoille. Lakkauksen jälkeen kannattaa kuitenkin odottaa tunti ennen kuin kädet voivat olla kosketuksissa veden kanssa. Liottamista ei myöskään suositella.
Koostumus: Englanniksi "biodegradable formula" eli tämä kai hajoaa täysin luonnossa. :D Ohuen oloista, muttei vaikuttanut levittyvyyteen. Jos lakka kuivahtaa, kannattaa lisätä pari tippaa vettä, ja lakasta tulee kuin uusi!
Poistaminen: Suositellaan Keekin omaa kynsilakanpoistoainetta, mutta tämä lähtee ihan helposti tavallisella, asetonittomallakin kynsilakanpoistoaineella. Myös vedessä liottelu irrottaa lakkaa. Lakka lähtee "lastuina" omaa kynttä kuitenkaan vaurioittamatta.

Varjossa // Shade

Auringossa // Sunlight

Kestävyys: Paljon huonompi kuin Suncoatin lakoissa. Jo seuraavana aamuna jouduin laittamaan yhteen kynnen kulmaan uuden kerroksen, sillä lakasta oli lohjennut pala pois. Lakat olivat käsissäni 2 päivää ja 1 hiustenpesun. Tämä lähtee sellaisina palasina pois eikä yhtenä kerroksena kuten Suncoat Girl. Vähän niin kuin sipulin kuori "halkeilee" pois niin tälle käy samalla tavalla. Lakkakerros on muuten ihan yhtä ohutta kuin sipulin kuori vaikka laitoin 3 kerrosta. Tavalliset lakat tekevät paljon paksumpia kerroksia.

Mistä sitä saa? Ostin omani iHerbistä hintaan $8,48 = 6,35 €. Koodilla WUL374 saat -$5 tai -$10 alennusta ensimmäisestä tilauksesta! ;)


Translation:
Keeki Pure & Simple water based nail polish is the best water based nail polish I've tried! :) Easy to apply, dries in seconds (literally!), easy to remove. Maybe too easy because it doesn't last very well. I had it on my nails for 2 days and 1 hair wash. 

Previous water based nail polish reviews:
Suncoat long lasting nail polish
Suncoat Girl

I bought mine from iHerb for $8.48. Use discount code WUL374 to get a discount of -$5 or -$10 depending on your order sum! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...