17.2.2013

Opi Liquid Sand

En osannut päättää, mitä laittaisin kynsilleni, joten päädyin itselleni niin ominaiseen tapaan laittaa kaikkia! :D Kaikkia kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Salamalla / With flash
Ilman salamaa / Without flash
OPI Liquid Sandit ovat aivan sairaan ihania! Nämä kuivuvat kynsillä mataksi, saavat epätasaisen pinnan, jonka välistä glitterhiput kiiltävät kuin tähdet. Nämä ovat aika samanlaisia kuin Barry M Texture-, Nails Inc. Concrete- tai Zoya Pixie Dust -kokoelmat, mutta glitterhipuilla varustettuina. :) Pixie Dustissa glitterit tosin näyttävät kaikki olevan todella pieniä ja saman kokoisia. Liquid Sandeissa on erikokoisia glittereitä, paitsi mustassa Stay The Nightissa.

Harmikseni lilasta Can't Let Gon pullosta oli suuaukon kohdalta lohjennut pala. :/ Onneksi pala on aika pieni, pullo menee ihan hyvin kiinni. Avaaminen voikin olla sitten hieman työläämpää :P Haluaisin niiiiiiiin kokeilla näillä vesimarmorointia, mutta näin pienten pullojen kanssa en jotenkin haluaisi "tuhlata" lakkojani.


Musta Stay The Night: mustaa pienillä punaisilla glittereillä
Sininen Get Your Number: raikas meren-lähes-turkoosin-sininen erikokoisilla (todella pieniä ja pikkuisen suurempia) hologlittereillä, jotka loistavat sateenkaaren väreissä
Pinkki The Impossible: punertava pinkki erikokoisilla (todella pieniä ja suuria) glittereillä. Suihkussa yhden glitterin päältä kului lakka pois, ja se olikin hopeinen eikä punertavan pinkin värinen kuten oletin! Tässä pitäisi olla myös tähdenmuotoisia glittereitä, mutta en nää yhtään pullossa eikä yhtäkään eksynyt kynnelleni. Ehkä minipullosta on tähdet jätetty pois? Jos olisin tajunnut tämän kaupassa, olisin ostanut kyllä sen täysikokoisen version...
Lila Can't Let Go: samanlainen kuin pinkki ilman tähtiä ja lilana :D Tämä on ainoa näistä lakoista, josta en saanut kunnollista "lilan" väristä vaan kuvissa se on sinertävämpi kuin todellisuudessa. Muut kynnet kuvissa ovat erittäin todellisen värisiä. :)

Lähikuva tekstuurista sinisessä Get Your Number 
Mietittekö muuten koskaan, miten tuollainen epätasainen rakenne syntyy kynsilakkaan? Sillä levitettäessä ja pullossa nämä lakat ovat ihan kuten normaalitkin lakat: tasaisia, kiiltäviä, geelimäisiä. Vasta hetken kynnellä oltuaan, niihin alkaa pikku hiljaa muodostumaan tuollainen sementtinen rakenne, ja kirkas muuttuu mataksi. Olen pohtinut, että reagoivatkohan nämä ilman kanssa? Toisaalta jos niin kävisi, nämähän kuivahtaisivat ihan totaalisesti pulloihin, ja pullossa lakan pinta jähmettyisi mataksi ja sementtiseksi... Vai reagoiko se ilman kanssa kuitenkin sen verran hitaasti, ettei näin käy pullossa? Se ei voi ainakaan johtua mistään kanssakäymisestä kynnen kanssa, esim. kynnen proteiineista, pH:sta, tms., sillä tällöin toka kerros lakkaa ei jähmettyisi samalla tavalla kuin eka. Ovatkohan nämä pienet epätasaiset hiput jotain ihmeellistä materiaalia, jotka eivät "sula" kynsilakan joukkoon kuten suola veteen? Tällöin teoriani olisi se, että kynsilakan "haihtuessa" kynneltä, jäljelle jäävät vain hippuset -> epätasainen pinta. Hmm... pohdintoja pohdintoja :) Toivottavasti saan tämän joskus selville!

I couldn't decide which one of these little beauties I would try first, so I tried all of them! OPI Liquid Sands are totally amazeballs! I put on two coats, no top coat.

2 kommenttia:

  1. Oih, nyt rakastuin noihin vaikken aiemmin tykännytkään!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D En yleensä yllytä ihmisiä ostamaan kaikkea, mutta nää on kyllä omistamisen arvoisia!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...