8.2.2013

Ilmoitusluontoista asiaa!

Näin perjantain kunniaksi päätin laittaa arvonnan pystyyn! Ja minulla on kolme (3) erinomaisen hyvää syytä tähän:

1. Olen jo superpitkään halunnut pitää arvonnan! Jee!
2. Synttärini ovat ihan kohta, ja vieläpä ystävänpäivän aikoihin! Tuplajee!
3. Ystävänpäivä! Triplajee!

Mielestäni elämässä on tärkeää antaa takaisin ja jakaa muiden kanssa kaikki se onni, minkä olen itse saanut elämässä. Vaikka rakastankin lahjoja, minusta on ehkä jopa kivempaa antaa lahjoja ja ilahduttaa muita! Kiinalaisessa kulttuurissa on sitäpaitsi supertärkeää antaa paljon lahjoja kaikille, iästä, sukupuolesta tms riippumatta. Aina pitää olla lahja mukana, jos mennään jonnekin tai tavataan jotakin. Ja koska olen erittäin anteliaalla tuulella, päätin pitää joka päivä miniarvonnan maanantaista torstaihin 11.-14.2.!

Arvonnat päättyvät kaikkina päivinä klo 21.00. Osallistukaa ja voittakaa paljon kivoja juttuja! ^__^

Loppuun tahdon vielä kiittää ihania ystäviäni siitä, että he ovat olemassa, ja blogini lukijoita blogini lukemisesta! Paljon onnea arvontoihin! :)Säännöt:
+1 arpa: Osallistuaksesi sinun tulee olla julkinen lukija Google-käyttäjäraadin kautta. Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi. Kerro, mitkä ovat lempijuttujasi blogissani. (pakollinen)
+1 arpa: Vanhana lukijana saat extra-arvan.
+1 arpa: Kerro miten voisin parantaa blogiani. Saa olla mitä vaan, vaikka juttuja, mitä en olisi vielä ehtinyt tekemään. Esim. videotutot. Risut, ruusut, kaikki otetaan vastaan! 
+1 arpa: Mainostamalla arvontaa omassa blogissasi ylläolevan kuvan kera saat lisäarvan. Muistathan laittaa linkin mainostukseesi.
Yhteensä 4 arpaa. 

Tässä vielä lähikuvia palkinnoista:
OPI Nothin' Mousie 'bout It
16 kpl jokaista kolmea erilaista tippitarraa
Mustaa pitsiä
4g valkoista samettipulveria
12 erilaista kuivakukkaa

So I decided to have a giveaway in my blog! Because it's my birthday soon, I want to share the love; Valentine's Day is coming up and I want to thank all my readers; lastly but not least at all, I've wanted to do a giveaway for like... such a long time! Yay! :D Finally! And since I'm in a very generous mood, I decided to have smaller giveaways every day from Monday through Thursday! They all end at 9 pm Finnish time on each day.

To participate, you need a Finnish street address. 

Rules:
+ 1 entry: You need to be a public reader with Google Friend Connect. Write down your email address in the comment field. Answer the question: What are your favorite reads in my blog? (compulsory)
+1 entry: If you were already a reader of my blog, you'll get an extra lottery ticket!
+1 entry: Tell me how I can improve my blog. This can be anything, even stuff that I haven't done yet, e.g. videotutorials.
+1 entry: Advertising my giveaway, with the picture below, in your blog, gives you an extra lottery ticket! 
Altogether 4 entries.

Good luck! ^__^

38 kommenttia:

 1. Olen vanha lukija nimellä Sonja, s-posti on sonjatervonen@hotmail.com

  Teet hienoja kynsiä, kuvien koko on hyvä ja teksti on selkeää ja kivaa lukea :)

  2 arpaa!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva arvonta!

  Olen vanha lukija ja luen nimellä Bambi. S-posti on lifeofbambi at gmail.com.

  Blogissasi tykkään erilaisista vertailuista ja esittelyistä mitä olet tehnyt! Ne ovat sopivan kattavia ja tarpeeksi asiaa. Niitä siis toivon blogiltasi jatkossa :)

  Vinkkinä jatkoon, olisi kiva jos tuon "kommentti varmennuksen" saisit otettua pois päältä. Se aina vähän vähentää kommentointia, kun joutuu arvailemaan, että mikä sana ja numero esiintyy kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia parannusehdotuksesta, ei tullut mulle ees mieleen! :P Otin sen nyt pois :D

   Poista
 3. Olen vanha lukija Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.
  Laitoin mainoksen: http://korukynsilla.blogspot.fi/p/arvonnat.html
  Lempparipostauksiani on kaikki akryylimaalailut, niitä lisää!
  Palautteena sanon, että sun blogi on sopivan rauhallinen ulkoasultaan ja kuvat tosi hyvälaatuisia. Itse en tykkää siitä, että tekstejä on myös englanniksi, mutta kaippa makuasia :) Toinen parannusehdotus: sanavahvistus pois, oon huono niissä :D

  Eli neljä arpaa ja loppuun vielä kysymys: Pitääkö siis kaikki pikkuarvontoihin joka päivä erikseen vai riittääkö tämä yksi osallistuminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... No olin kyllä aluksi ajatellut, että kaikkiin arvontoihin voisi osallistua erikseen, koska jos on vaikka arvonnassa jotain, mitä ei itse halua tai jo omistaa, niin eihän siihen sit olis niin kiva osallistua. :P

   Olen itseasiassa ajatellut kirjoittaa tulevaisuudessa vain suomeksi, koska englanniks kirjottelu vie tietty tuplat ajasta... Mutta ainakin tän kevään tulee vielä englanninkielisiä kirjoituksia, jotten pääse ihan ruostumaan pääsykokeita ajatellen! :P Ja tietenkin noin puolet mun kavereista on englanninkielisiä, koska kävin koulut englanniksi, niin ihan kiva pystyä juttelemaan takeltematta :P

   Poista
 4. Olen vanha lukijasi! ;) Mirva.ojala@gmail.com

  Tykkään kun blogissasi on selkeälukuista tekstiä, selkeät kuvat ja muutenkin hyvä blogi. Aina jaksaa postaukset lukea!

  Ja parantamista? En tosiaankaan tiedä mitä tässä voisi parantaa. Jos väkisin pitää jotain keksiä arvan saamiseksi, niin ehkä vähän enemmän happea kuvien ja tekstien väliin, ja tekstiinkin ehkä enemmän happea. Tai vähemmän tekstiä, koska huomasin tässä katsoessani että sitä on välillä melkoinen määrä 8) Ja tuota yhtä kommenttia katsellessani tuli mieleenkin juuri se mikä ainakin täytyy parantaa niin kommenttien varmennus pois HETI!

  3 arpaa?8)

  VastaaPoista
 5. Olen uusi lukijasi nimimerkillä Nanne ja spostini on andefizz@gmail.com
  En ole aikaisemmin törmännyt blogiisi, mutta nyt mitä olen selaillut postauksiasi tykkään selkeästä ulkoasusta ja kuvista. Myöskin teksti on helppolukuista :)

  VastaaPoista
 6. Uusi lukijasi Johanna P
  Sähköposti; jope0009@eduouka.fi

  Mainostan arvontaa blogisani;http://jonskunlife.blogspot.fi/p/arvontija.html

  VastaaPoista
 7. 3 arpaa ja uusi lukijasi sini.
  S posti sini.la@hotmail.com

  Palautetta: Kuvat blogissasi ovat hyvälaatuisia ja osaat tehdä ihania lakkauksia! Joku muukin oli laittanut, että tykkää vertailuista ja esittelyistäsi ja niin myös minäkin. Huonoja puolia en näe blogissasi. :)

  PS. Kävisikö jos linkkaan postauksen missä mainostan arvontaasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis tarkoitin että linkkaan sen myöhemmin, kun saan tehtyä sen, mutta tässä nyt se :) http://nallepuh-world.blogspot.fi/2013/02/pienta-mainostusta.html

   Poista
 8. Uusi/ passiivisempi vanha lukijasi Jade ;)
  jadwiga.buchwald ät helsinki.fi
  Tykkään miten huolitelu, kaunis ja pirtee sun blogi on! Ihana ulkoasu!<3 vois olla jtn kynsien terveydestä:P tai enemmän hius juttuja, mut siis tietenkin vaan jos sun kiinnostus yltää noihin, tee vaan sitä mikä sua itteäs kiinnostaa eniten!:)

  VastaaPoista
 9. Eikä apua, en keksi mitään parannettavaa... Normaalisti tähän kohtaan tulis hirmu lista, mutta nyt ei tuu mitään mieleen. Tykkään kuitenkin tosi kovin blogin ulkonäöstä ja kuvien laadusta. Banneri on ihan superhauska, tykkään siitäkin!

  Charlotta Wirén
  terveisincharlotta@hotmail.com
  http://terveisincharlotta.blogspot.fi/p/arvontamainokset.html

  VastaaPoista
 10. Olen vanha lukijasi Viivi :) s-posti on viivi.uotila ät gmail.com

  Tykkään sun blogissa siitä että sun kynnet, lakkaukset ja kuvat on aina tosi huoliteltuja ja kauniita! Tän takia on kans kiva, että postaat melko usein. :)

  Jos jotain parannettavaa on pakko keksiä, niin ehkä voisit kertoo enemmän sun ostoksista. Kertoo vaikka aina mistä tulee ja millanen paketti :) Samalla sais varmaan käsitystä mitkä on sun mielestä käteviä ja kivoja kauppoja ja miks.

  VastaaPoista
 11. Olen uusi lukija (puuh, en tiedä miksi liittymisessä on näinkin kauan mennyt, jokunen kuukausi..) nimimerkillä Lady Narcissa, sähköpostiosoitteeni on cyberesque@hotmail.com

  Lempijuttujasi blogissasi : Blogisi värikkyys. Monimuotoisuus. Kokeilet kaikkea, ja etenkin tuo water spot-vertailu oli hyödyllinen ja kiinnostava :) Tykkään !

  Parannettavaa : Tutoja saisi olla enempi, tykkään niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :D Mäkin tykkään tutoista ja haluisin niin kovasti tehdä monta tutoo viikossa, mutmut... Tiedät kyl varmasti kuinka helposti niihin uppoo ihan sikana aikaa... :P Yritän koko ajan tsemppaa itteeni et tää on vaan tälläst alkukankeutta... Kohta mä varmaan teen tutot jossain 15 minuutis eikä mee aina vahingossa joku 10h! :P (not.)

   Poista
 12. Olen uusi lukija, ja s-postini on nnannii93@luukku.com

  katselin tässä blogiasi ja silmään pisti hyvät kuvat eritysesti, se on kiva juttu! :)

  Haluaisin itse ainakin nähdä videopostauksia :)

  Mainostin myös omassa blogissani, tässä osoite: http://lovelynails-fanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. uusi lukija nimellä jjohanna ja sähköposti on johku_95@hotmail.com

  parasta blogissasi on isot ja selkeät kuvat :)

  VastaaPoista
 14. Uusi lukija Ellu osallistuu! sposti on kanerva_89@hotmail.com

  Tykkään blogissasi selkeistä postauksista ja hyvälaatuisista kuvista. :) Water spot-tutoriaali oli hyvin toteutettu, ois kiva nähdä lisääkin tutoja.

  VastaaPoista
 15. Lempijuttuja blogissa on ostopostaukset. On ihana lukea mitä mistäkin saa. Ja tehdä sitten tilauksia perässä! :D

  Parannusehdotusta on todella vaikea keksiä, mut videopostaukset voisivat olla kivoja, esim ostosten esittely videolla.

  nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oon aina silleen, et nyt teen ostopostauksen, mut sit... jotenkin tuntuu niin hölmöltä, ku se on tavallaan sellanen "sisällötön" täytepostaus... :P Ja nyt en oo voinut tehdä niitä oikeastaan, kun kaikki, mitä oon ostanut, on ollut lahjoja tuota kynsinaiset-rinkiä varten :P

   Poista
 16. uusi lukija :)
  masku_moks@hotmail.com

  erillinen tutoriaalit -välilehti olisi muksa :)

  2 arpaa.

  VastaaPoista
 17. Ää, voihan ... oon vanha lukia, mutta no enpä tietenkään google käyttäjän kauttta.. nojaa, saan sitten 3 arpaa neljän siasta..:)

  elisa.savolainen@hotmail.com
  Tykkään sun blogissa kirjotus tyylistäsi, siitä miten otat meidät(lukiat) huomioon ja kyselet yms.. haluaisin tutoreleja niitä on kivaa lukee ja kattoo :) Ja vielä kolmas arpa ainiin NYT liityin google käyttäjäksi nim.merk. elisa's nails ja oma blogi jossa mainostan : http://elisasnails.blogspot.fi/

  IHANA arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa, että tykkäät! ^__^ Ja kiitoksia mainostuksesta!

   Poista
 18. Olen uusi lukija nimimerkillä eekku80
  sähköposti eekku80@netti.fi
  blogisi vaikuttaa kivalle ja tulen varmasti jatkossakin seuraan.En oikein osaa muuta sanoa kun ekaa kertaa vierailen

  1 arpa

  VastaaPoista
 19. Osallistun! Sähköposti on neaasd1@gmail.com

  Palautteena olisi tälläistä: pidän banneristasi ja siitä että kirjoitat myös englanniksi, niin tulee vähän treeniä myös itselle kun lukee myös enkuksi läpi!

  Parannusehdotus: vaikka pidän englannin kielisistä teksteistä, niin tekstin väri häiritsee ainakin minua, maku asioitahan nämäkin ovat, mutta ainakin kun mobiililla luen niin hyppää oikein silmille tuo violetti teksti. Mutta ei minulla mitään ihmeellisempiä juttuja ole, jatka samaan malliin!

  Ja jos oikein laskin niin 2 arpaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans ite miettinyt onko toi liila väri oikea valinta, mutten oikein keksi mitään muutakaan fiksua tapaa erottaa englanti ja suomi toisistaan... :P Koska mikään vaalea sävyhän ei näy tätä valkosta vasten, kun pitää ottaa huomioon, et kaikkien näytöt ei välttämättä oo jotain super-IPS-näyttöjä :P ja en tykkää oikein vihreästä... Mut oon nyt yrittänyt kirjoittaa ekaks suomeks, kuvat väliin, ja sit enkuks, jos se helpottais! :P

   Poista
 20. Huih, en melkein muistanut osallistua tähän arvontaan! Onneksi vielä kerkesin;)
  En ole kovinkaan "vanha" lukija, mutta taisin liittyä lukijaksesi ennen tämän arvonnan käynnistymistä, joten lienen saan kaksi arpaa?

  Teanna, tanjak686@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kerkesit, mutta et ole kertonut, mitä luet mieluiten :( ...

   Poista
  2. Hei, hyvä kun muistutit minua, olin niin innokkaasti osallistumassa että jäi sääntöjen lukeminen vähän puolitiehen..
   Mitä luen mieluiten.. No yksi syy, miksi liityin blogisi lukijaksi oli se, että tykkään kun et keskity pelkästään yhteen asiaan, vaan blogissasi käsitellään monipuolisesti juttuja! Lisäksi tykkään selkeästä ulkoasusta ja tekstien sisällöstä, ei liikaa täytesanoja jne. Eli luen mieluiten sitä, mitä sieltä päin sattuu tulemaan, mutta kynsitaiteilututoriaalit on just parhaita, niistä saa itsellekin inspistä ja uskallusta kokeilla uutta!:)

   Poista
 21. Olen uusi julkinen lukija nimellä Inka. :) tykkään lukea mieluiten tutoriaaleja :)

  kynsilakkaholisti@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen uusi lukija nimellä Leina Gonzales ja sähköpostini on gonzales.leina@gmail.com

   Olen hieman myöhässä osallistumassa koska kun löysin blogisi, luin puolet postauksistasi suoraan yhteen putkeen!Ja kun olin lähettämässä tätä osallistumista kymmenen minuuttia sitten blogger ei lähettänytkään sitä "ristiriitaisten muokkauksien" vuoksi, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Nyt toivottavasti saan lähetettyä tämän ettei tarvitse taistella enempää bloggerin kanssa. Pidän eniten kaikista kynsilakkauksista ja kynsiin liittyvistä postauksista ja niitä toivoisinkin lisää. :)
   Olisi ihanaa jos tekisit lisää kynsitutoriaaleja hieman monimutkaisemmista lakkauksista runsaiden kuvien kera! :)

   Poista
  2. Voi ei! Missasit tämän juuri ja juuri! :( Ensi kerralla parempi onni! ^^

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...