10.4.2013

Hullut Päivät!

On huomenna tätä kirjoittaessani! :) Bongailin kuvastosta parhaimmat kauneustuotteet, sillä en vaan voinut olla jakamatta näitä hyviä vinkkejä! En siis toivo saattavani ketään ostovimman valtaan, mutta olen kokenut oman elämäntasoni selkeästi kohentuneen (omg, oon niin kosmefriikki!) eräiden tuotteiden myötä, ja tahdoin jakaa tämän kanssanne! :) Vaatteita en tietenkään voinut katsella, koska tein uudenvuoden lupauksen olla ostamatta uusia vaatteita. Joukkoon tosin onnistui eksymään eräs tekniikkavehje tästä huolimatta... ;)


KESKIVIIKKO

Shiseidolla on ehdottomasti maailman paras ripsientaivuttaja, joka sopii omaan silmääni paremmin kuin Shu Uemura. Myös meikkivoidesivellin tekee ihan uskomatonta jälkeä. ;)

MaxFactorylla on tunnetusti parhaimmat markettimaskarat. ;)

En voisi kuvitella elämääni ilman Osiksen jämäkkää hiuslakkaa. Sellaiset, jotka "jättävät hiukset pehmeiksi ja ihanantuntuisiksi ja plaaplaa" eivät tehoa yhtään tukkaani. Niistä tulee vain takkuja. :P

Syön sinkkiä päivittäin ihoni hyvinvointiin. :) Auttaa ihoa uusiutumaan, ja joskus olen lukenut sen myös edesauttavan kynsiä ja hiuksia kasvamaan vahvemmiksi. Olin vuoden jenkeissä vaihdossa, jolloin en syönyt mitään lisäravinteita eivätkä kynteni voineet silloin kovinkaan hyvin... Mutta se saattoi johtua myös siitä, etten syönyt kalsium-valmistetta.

Ja vikana keskiviikolle on paljon kehuttu The Body Shopin hamppu-käsivoide, mikä löytyy myös minulta! Rakastan tämän hajua, se on kuin kukkainen, parfyyminen nurmikko. :) Aika samanlaista tavaraa kun L'occitanen Shea-käsivoiteet, mutta ne ovat 19,90€/kpl, joten suosittelen ehdottomasti tätä kukkarolle ystävällisempaa TBS:ää.


TORSTAI

Tiedän tämän olevan hintava, mutten voisi enää kuvitellakaan elämääni ilman iPadia. Se toi ratkaisun jo monta vuotta jatkuneeseen jatkuvaan paperi-kaikki-kateissa-tai-ainakin-väärässä-paikassa-helvettiin. RRRRRRRRRRRRRRRRAKASTAN TÄTÄ ! Need I say more? Jos et tajua, miksi padeja on olemassa, mitä sillä voi tehdä, miksi se kannattaa hankkia, niin turhaan! Pikemminkin kannattaa kysyä, mitä ET voisi tehdä tällä?! Käytän omaani luennoilla luentomuistiinpanojen ottamiseen (minulla on yhteensopiva kynä). Pystyn tekemään muistiinpanot suoraan opettajien kalvojen päälle, täten niitä ei tarvitse tulostaa, ja säästän luontoa! Selailen nettiä. Etsin ruokareseptejä. Olen valitettavasti koukuttunut myös pariin peliin. Piirrän tällä kuvia blogiin ja omaksi ilokseni. Kirjat luen edelleen paperisina, kirjastosta lainattuina ;) Ahh, tää on niiiiiiiiiiiiiiin rakkautta! <3


PERJANTAI

Biotiinia! Tätä on ehditty jo hehkuttamaan Kynsikoristelut-ryhmässä Facebookissa. Ostan omat lisäravinteeni aina iHerbistä alhaisen hinnan ja korkeampien pitoisuuksien vuoksi, mutta jos vierastat ulkomailta/netistä ostamista, nyt on hetkesi koittanut! En ole huomannut parin kuukauden biotiinin napsimisella suurta vaikutusta kynsiini tai karvoihini, mutta lähes kaikki muut ovat, joten taidan vain olla ernu. :D


LAUANTAI

Minulta löytyy Lumenen Sensitive Touch SOS Cream, ja olen pitänyt siitä kovasti. Inci on kovin vakuuttava, mutten koe voiteen kosteuttavan pintakuivaa ihoani tarpeeksi. Kuivemmalle iholle se olisi varmaankin passelimpi, sillä kuiva iho kaipaa enemmän ravinteita kuin pelkästään kosteutusta. Tykkään voiteesta erityisesti talvikäytössä. 

Tangle Teezer ei vedä vertoja Simply Natural hiustenpidennys-hiusharjalleni takkujen selvittelyssä, mutta käytän tätä märkään tukkaan. Esim. jos hoitoaine pitää harjata hiuksiin, niin käytän tietenkin mieluiten tälläistä muovista, joka on helppo pestä. :) Harjakset eivät myöskään ole tarpeeksi pitkät, jotta ne menisivät hiuksistani kunnolla läpi... Uskon kuitenkin tämän tuovan helpotusta monille suomalaisille hiuksille! ;)

Neutrogenalta löytyy hyviä, halpoja putsareita.
Blackhead Eliminating Daily Scrub pienensi ihohuokosiani ja vähensi näppyjeni määrää. Rakeet ovat suuria ja harvassa eli sitä voi käyttää huoletta päivittäin.
Visibly Clear Blackhead Eliminating Tonerista en huomannut olevan apua mihinkään.
Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask on kans kiva. Suosittelen erittäin rasvaiselle nassulle, sillä tuotteessa on talia imevää savea.


SUNNUNTAI

The Pinsetit. En voisi kuvitella elämääni ilman Mini Slant Tweezereitäni. Ihan uskomaton grippi ja tarkkuus! Kulmakarvojen nyppiminen ei satu, otan aina oikeat karvat ja näillä on elinikäinen teroitustakuu! ;) Tämä on pinsettien Ferrari kuten Shiseidon ripsentaivuttimetkin.

En ole testannut näitä värejä, mutta tässäpä edullinen akryylivärisetti! ;) Suteineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...