23.9.2013

EOTD: Lilakeltsuu

Päätin ryhdistäytyä silmämeikkieni suhteen ja väkertää jotain Manly 120-paletilla. Mua niin ärsyttää mun ihonväri! Oisin paljon mielummin kalkkilaivan kapteeni, joka löytäis meikkipohjia ihan tavallisista kaupoista ja silmämeikkien värit erottuis! Tässä käytin 3 eri keltaista, pinkkiä ja 2 eri lilaa. Lopputulos: keltsu ja lila. -__-' Ehkä mun pitäis alkaa metsästää jotain vaaleaa voidemaista pohjustajaa? Nyt käytössä UDPP clear-sävyssä. Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.


En oo tainnut muistaa esitellä uusia pokia! :) Nekin on lilakeltsut. Merkki Francis Klein, malli Wing, käsintehdyt Ranskassa. Ostin Salme-optiikasta. Oon siis metsästänyt uusia silmälaseja varmaan 3 vuotta, mutta Suomessa kaikki on vaan ruskeeta ja harmaata ja kamalan tylsää. Onneks Salmessa kaikki oli ihanan värikästä ja erikoista, oisin voinut ostaa putiikin tyhjäksi! Se oli kyl rakkautta ensisilmäyksellä! <3 Mutta kuka tahtoisi ihan perus lila-keltsu-pokat? En minä ainakaan! Joten päätettiin heittää sekaan vähän koristeita. Niitä en saanut päättää itse vaan piti luottaa silmälasien tekijöihin, heillä on nääs taiteellinen näkemys näistä. Tykkään! ;)


Olin jo heittämäs tähän väliin pakollista duckfacea, mut... En kehdannut! :P


Translation:
I did a yellow purple eye make-up. Colors used: 3 yellows, 1 pink, 2 purples. Doesn't really show, huh? :/ I think I should get a lighter cream base eye shadow for the colors to pop. Right now, I'm using UDPP in clear. 

My new glasses! :) Loving them! <3

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeat rillit! Olen optikko ja niin toivoisin, että useammat uskaltais laittaa vähän persoonallisempia kehyksiä. Nuo varmasti piristää päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^__^ Olin Italiassa kesällä ja siellä oli aivan uskomaton rillimuoti! Näin varmaan 10 Pradan arskoja, joissa on ne kiehkurat sankoina! Ja aivan ihanan värikkäitä kehyksiä, yksityiskohtaisia, eri materiaalien yhdistelyä, ahh se oli vaan niin upeeta verrattuna Suomen monotonisuuteen! :P

   Poista
 2. Ihanan erilaiset sangat! Sopivat sulle todella hyvin :) Meikkikin on pirteä ja kaunis!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...