31.10.2013

Lushious Christmas

Kävimme Passion for Nails-blogin Suvin kanssa tutustumassa Lushin joulutuotteisiin. Koska tapahtuma oli hieman ex tempore omalta osaltani, iso kiitos tapahtumakuvista Suville! :) Ja tietenkin Lushille ah-niin-huumaavan tuoksuisista tuotteista! ^__^

Siellä oli siis vaikka ja mitä! Näistä löytää varmasti hemmottelevia lahjoja jokaiselle. Yksi tärkein kosmetiikkatuotteen ominaisuus on mielestäni tuoksu. Sen pitää olla justiinsa eikä melkein. Olen ehkä hieman tuoksuhifistelijä. Onneksi Lush ei pettänyt tällä saralla ;) Voisin nuuhkia noita söpöläisiä pitkin päivää! 

Visiittimme Suvin kanssa meni kutakuinkin näin:
Minä: Iiih!
Suvi: Voih!
Minä: Ihanaa!
Suvi: Haista tätä!
Minä: Aaaaah!
Suvi: Mmmh!

Tiedän myös, mitä kaikki kylpyammeelliset kaverini saavat joululahjaksi... ;)

Oikeaa hyytelöä saippuassa - siis aivan vastustamatonta!

Lushilta löytyi myös käteviä valmiita lahjapakkauksia. Olen itsekin aikoinani saanut tälläisen paketin. Silloin pehmusteina oli oikeaa popcornia!

Minulle ihan uusi juttu Lushilta oli värikosmetiikka. Milloin se on oikein ehtinyt rantautua Lushille? Tuotteet oli jaoteltu huulipuniin ja silmien rajauskyniin, vaikka molempia voi käyttää myös muihin tarkoituksiin, esim. luomille tai poskille. Ostoksen mukana saa oikeanlaiset applikaattorit eri tarkoituksiin.

Jouluhitti: Snow Fairy.

Jouluisia tuoreputsareita ja kuorintoja:

Lushilta löytyi myös muovailtavaa saippuaa, jota voi käyttää niin käsien kuin vartalon ja hiustenkin pesuun.


Omasta kassistani löytyivät seuraavat tuotteet:

 • Tarmokas-huulipuna: lila sinisellä vivahteella. Tämä on siis juuri täydellisen värinen sointuakseen silmälaseihini eikä tuo nimikään ole pahitteeksi! ;)
 • Orange Jelly-palasaippua. Tekis mieli haukata pala! :D
 • Rose Jam-suihkugeeli. En yleensä tykkää ruusuntuoksusta, en siis yhtään missään milloinkaan, mutta tämä... Siis täydellinen ruusu. Huumaava, makea, glöginen, silti ruusuinen. Jos tätä saisi hajuvetenä, ostaisin!
 • Bombardino-kylpypallo. Tämä tuoksuu aivan uskomattoman makealle ja pehmoiselle, jättää myös kädet ja ihon ihanan ravitun sileiksi!
 • Let The Good Times Roll-tuorekasvoputsari/kuorinta. Otetaan pieni palanen, sekoitetaan veteen ja voilà! Maailman parhaimman tuoksuinen kasvoputsari-kuorinta on valmis käytettäväksi! Niin siis se tuoksu! <3 Kuorinta oli erittäin tehokasta, mutta jätti ihon silti pehmoiseksi.


Translation:
I visited Lush with my blogger pal Suvi. They had the most enchanting products ever! And the smell... Ahh! Do I need to say more? The smell!!! <3 And they have color cosmetics as well! This had completely passed under my radar! I'm loving the very much irresistible color of my new lip stain called Tarmokas. It fits my glasses perfectly!

Mitkä ovat lempparituotteenne Lushilta? :D
Any favorites from Lush?

4 kommenttia:

 1. Tuo Rose Jam on multa mennyt ihan ohi kaiken Snow Fairy-hysterian ympäriltä. Se kuulostaa kiintoisammalta minun makuuni :) Joulun jälkeen usein nuo lahjapakkaukset ovat alennuksessakin. Olen kerran saanut sellaisen ja hihkuin kuin pikkutyttö! Siellä tosiaan oli pehmusteena popcornia, ja myös 10% alekuponki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, hyvä vinkki ;D En oikein lämmennyt Snow Fairylle, se ei jotenkin... Ehkä ollut mielestäni kuitenkaan kaiken hypetyksen arvoinen, mutta Rose Jam... Ahh sitä autuutta, kun sain pulloa nuuhkaista! <3

   Poista
 2. Katsottuani tuota tuoreputsaria tuli ekana mieleen: mitä ihmettä, lihamureke!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahhaaa! :D Se on tehty maissijauhoista ja kaikista maissijutuista. Tuoksuu siis SYÖTÄVÄN hyvälle! Voin kans kertoo, et Suvi oikeastaan maisto jo sitä, koska se vaan tuoksuu niin hyvälle...! ;D Mutta ei kuulemma kannata maistaa, ehkä ihan hyvä, koska muuten olisin jo syönyt ton! :D Kantsii mennä Lushille testailee, mutta varo, ettet koukutu! :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...