6.11.2013

V 10 Plus - Keramidi Seerumi + arvonta

V10Plus Keramidi-seerumi ampaisi kerralla HG-listalleni. En voisi kuvitella elämääni ilman tätä! (Ja olen samalla löytänyt uuden lempparimerkkini, sillä V10Plussan Vesipohjainen kuorinta on jotain niin uskomatonta tavaraa ... siis ihan muista sfääreistä, siitä lisää myöhemmin ;) )


Roaccutan-aknekuuri ei ole mitään nannaa. Iho pöllyää kuivuudesta, huulet kuoriutuvat monta kertaa päivässä, hiukset tosin eivät rasvoitu yhtään ikinä. :D Kuurin aikana iho menee aluksi todella huonoon kuntoon ja puskee isoja, kivuliaita näppylöitä naaman täyteen. Mieluiten vielä niin, että ne kasvavat jättiläisryppäissä. Varmaan kaikki tietää mihin seuraavaksi tullaan: näppylöiden peittämiseen. Tuskaa! Vaikeaa! Mahdotonta! Punaisuuden voi vielä peittää pois, mutta röpelöistä ihoa meikki vain korostaa.

Oikeiden tuotteiden löytäminen on ollut erittäin haastavaa, mutta uskon vihdoin ja viimein onnistuneeni tässä! Minulla ei ole ikinä, siis ikinä, ei edes silloin, kun söin Diane Novaa, ollut näin sileä ja pehmeä iho. En oikeasti voi aamuisin uskoa, että Roaccutan-kuurin aikana voi saavuttaa elämänsä sileimmän, pehmeimmän ja kosteutetuimman ihon.


Keramidi-seerumi tulee tummanvihreässä pullossa, mutta itse seerumi on väritöntä geeliä. Vain 3 tippaa riittää kattamaan koko kasvot. Käytetään puhdistuksen jälkeen kasvovoiteen alle.

Inci:
1. Aqua/Water 
2. Butylene Glycol 
3. Pentylene Glycol 
4. Glycerin 
5. Carbomer 
6. Hydroxyethycellulose 
7. Potassium Hydroxide 
8. Phenoxyethanol 
9. Glycosphingolipids


Huomasinkin, että olin saanut Iloveme-kauneusmessuilta lahjakortin V10Plussan seerumiostoihin, mutta tämä jää itselleni tarpeettomaksi, joten päätin arpoa sen Teidän kesken! Lahjakortin voi käyttää vain Vuosaaren Apteekissa. Osallistu arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi! :) Arvon voittajan jo sunnuntaina 10.11.


Ostin 10ml seerumin Iloveme-kauneusmessuilta. V10Plus-tuotteita myydään apteekeissa. Jälleenmyyjät täältä. Suositushinta 10ml 37€ ja 30ml 87€.

6 kommenttia:

 1. Voi että, mä niin haluaisin päästä näitä kokeilemaan! :) Kiva kuulla, että olet löytänyt hyvän tuotteen kuivumisongelmaan. :)

  juillenblogi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 2. mukana arvonnassa
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan tällä saharankin kateuttavan kuivalla pärställä :) milja.tuikka (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oo, kuulostaa hyvältä! lifeofbambi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oiiii, kuulostaapa hyvältä! Mä ostin messuilta V10Plussan C-vitamiiniseerumin ja sekin on ihan superhyvä! mylittlebookofbeauty(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...