2.3.2014

Sivellinunelma Duroylta

Sain Hämeenlinnasta mukaan Unelma-siveltimen Duroylta. Kyseessä on tasapäinen kabuki, joka on aivan unelmanpehmeä! ;)


Duroyn edustaja kertoi meille, että luonnonkarvaisissa siveltimissä on eroja riippuen siitä, mitä karvan osaa on käytetty. Pehmeimpiin siveltimiin on käytetty karvan latvoja, kun taas karheammissa on keskeltä tai juuresta leikattua karvaa. Jos jäi epäselväksi, päätin ilahduttaa teitä mahtavilla Paint-taidoillani :D


Itse tykkään käyttää kabukeja eniten mineraalipohjien levittämiseen. En vain ole jotenkin innostunut levittämään näillä nestemäisiä pohjia kuten meikkivoidetta. Ehken omaa oikeaa tekniikkaa tms. Lempparini nestemäisten levitykseen on lörppö skunkki, sillä saa mielestäni parasta ja peittävintä jälkeä! :) Unelman ehdoton plussa on helppo pestävyys verrattaessa Kicksin BB-siveltimeen tai Shiseidon kulttisiveltimeen. Tykkään myös Unelman isommasta koosta, sillä meikkipohjan saa levitettyä nopeammin.


Unelma on hyvin samanlainen kuin Everyday Mineralsin kabuki (jolle Fantsu on osoittanut hieman rajumpaa rakkautta). Koko, muoto, karvojen pituus, väritys ja pehmeys ovat hyvin lähellä toisiaan. Molemmat ovat synteettistä karvaa. Jos minun pitäisi valita parempi, se olisi Duroyn Unelma. Pidän sen tyylikkäästä mattamustasta lookista enemmän. :) Translation:
I got a new brush from Duroy. It's called Unelma = a dream. So, so, oh so soft. Very similar to Everyday Mineral's kabuki. Both are made from synthetic bristles.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...