3.6.2014

Eylure Volume-ripset

Sain blogin kautta testiin Eylure-merkin nauharipsiä mallissa Volume no 101. Merkki täyttääkin tänä vuonna 65 vuotta! :D Tekoripsiä minulta löytyy tällä hetkellä varmaan 50 paria... En voisi kuvitellakaan tekeväni yhtään silmämeikkiä ilman niitä. Päätin testata näitä ilman silmämeikkiä, sillä sillä tavoin saa parhaimman kuvan ripsien toimivuudesta ja luonnollisuudesta. :)


Paketin mukana tulee myös ripsiliima ja ohjeet ripsien käyttöön. Takana oleva kuva kertoo käyttäjälle, miltä ripset näyttävät silmissä. Mielestäni se kuvaa hyvin todellisuutta. Ripset näyttivät omissa silmissäni aika samalta kuin kuvassa, ottaen huomioon, että meillä on täysin erimalliset silmät.


Kaikki Eylure-ripset ovat käsintehtyjä... Aikamoista sorminäppäryyttä saa harjoittaa, jotta kaikki "ripset" menevät nauhan mukaisesti :D Tykkään ohuista ripsistä, sillä ne näyttävät luonnosilta silmissä ilman silmämeikkiäkin. Nauharipsiä voi käyttää uudelleen, jos on varovainen poiston kanssa. Tupsut kun tuppaavat menemään "solmuun" niitä poistettaessa ja ovat täten kertiskamaa useimmiten. :/ 

Kaikkein luonnollisimman lopputuloksen saa ripsitupsuilla, mutta nauhat ovat paaaaaaaaaaaaljon nopeammat asettaa.


Olin aluksi hieman epäileväinen näiden käytön suhteen, sillä tuollaiset näkyvät nauhat (vrt. läpinäkyvät nauhat) tuntuvat yleensä silmissä. Näissä Eyluren Volume-ripsissä oli kuitenkin niin ohkaiset nauhat, etteivät ne tunnu silmiä räpyteltäessä. Näkyvän nauhan plussa on se, että silmät näyttävät luonnostaan hieman "rajatuilta", kun ne laittaa paikoilleen. :)

Silmissä ripsari + kynällä tehty rajaus.


Ja tältä näyttää lopputulos! Aika luonnollisen näköinen mielestäni :) En laittanut ripsaria nauharipsiin.

Yhteenvetona:
+ nopeat laittaa paikoilleen vrt. tupsut
+ musta nauha saa silmät näyttämään rajatuilta
+ luonnollinen lopputulos
+ mukavat ja kevyet käyttää
+ voi käyttää uudelleen

- nauhat vaikeampi asetella oikein paikoilleen, kun verrataan tupsuihin
- tykkään tuuheammasta ripsirivistöstä
- tykkään myös enemmän sellaisista ripsistä, jotka menevät hieman ristiin ja lomittain, sillä ne näyttävät tuuheammilta, mutta silti luonnollisilta


Ripset maksavat n. 8€/pakkaus ja niitä saa Citymarketeista, Prismoista, Stockalta ja Sokokselta. 


Translation:
I tried Eylure Volume lashes for the first time! They looked natural, were light and felt comfy. Me likes! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...