21.11.2012

Bond girl manicure from Skyfall

So who's seen the newest Bond Skyfall movie?! 
I have! Loved it! Especially the dark romantic look that Severine (Bérénice Marlohe) absolutely rocked! 

Here's the mani she had, I'm doing her make-up in a separate post ;) OPI has come out with a Bond collection as well.

She had dark plum color on her nails but the catch here was painting the under sides with golden glitter. Nothing new and shocking, Ciate already did this for Adele's nails with, if I remember correctly, black nails and red underneath. I think it's also called Louboutin manicure, like his shoes that have red bottoms ;)

Ootteko jo käyny kurkkaamassa uusimman Bond-leffan? :) Se oli aika hyvä! Paljon parempi ku Quantum of Solace. Rakastin Severinen kohtalokasta, tummaa meikkiä (mistä teen postauksen, ehkä jopa videon, jos uskaltaudun :P) ja tietenkin sen manikyyriä! 

Idea näihin kynsiin on varmaan OPIlta, kun heiltä on uusi Bond-kokoelmakin ulkona. Kynnenaluset ovat kultaisella glitterillä ja päälliset luumua. Näissä ei varsinaisesti siis ole mitään uutta... Muistaakseni ainakin Ciate on aiemmin toteuttanut saman idean Adelen kynsiin, joissa oli punaiset aluset ja mustat kynnet. Kyseistä manikyyriä kutsutaan kai myös Louboutin-manikyyriksi herran punapohjaisten kenkien mukaan. 

Since I don't have a golden glitter polish, I did my version with China Glaze's Passion and topped it with Color Club's Daisy Does it. I wanted some bling so I decided to put INM Out the Door Hologram Gold topcoat on my pinkie :)

Koska en omista kultaista glitteriä, lätkäisin kynnenalusiin ChG:n Passionia ja siihen päälle CC:n Daisy Does It. Kaipasin kovasti vielä lisää blingiä, joten pikkurilliin päätyi INM kultahologrammi-päällyslakka. :) Tein ensin kynnenaluset (kamalasti putsittavaa!) ja sitten vasta luumu päälle. :)

CND - Plum Truffle
China Glaze - Passion
Color Club - Daisy Does It
INM - Out the Door Hologram Gold topcoat

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä Quantum of Solace oli aika huono... Skyfall oli paaljon parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! :D olisin kyl ehkä kaivannut lisää actionia :P tykkään räiskimisestä!

   Poista
 2. Uuh hienot! Yritän just kasvattaa itelleni Skyfall kynnet, hehe.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä väriyhdistelmä! Vois kokeilla, jos osi tarpeeksi mittaa kynsissä.. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...