7.3.2013

Review & Swatch: Max Factor - Fantasy Fire

Jep, ehkä maailman vaikein lakka kuvata, mutta ei se mitään! :P Ehkä oletin tämän olevan jotenkin... Noh, hienompi ja pysäyttävämpi, mutta tosielämässä tästä on todella vaikea saada "kaikki irti". Olen kuitenkin todella iloinen, että omistan tämän, sillä tälle ei ole olemassa dupea eikä mikään omistamani lakka ole samanlainen kuin tämä! :P Laitoin 4 kerrosta, ei päällyslakkaa, alla geelit.

Finally mine! This nail polish was sooooo difficult to capture in pictures! I somehow expected this to be more... well, heart stopping, but in real life, this is rather depthless in a way! But I'm really glad to own it nonetheless :) There really is nothing like it in the markets. I have gel nails underneath my Fantasy Fire. 

Väri:

Pullossa näkyvät vihreä, kultainen, oranssi ja punainen lilalla pohjalla. Kynnellä vain punainen tai oranssi. Tutkiskelin hieman asiaa, ja vaikuttaisi siltä, että vihreä näkyy vain suorassa auringonvalossa, kun kynnet ovat viistosti tai halogeenin alla. Kaikissa valaistuksissa vihreä ei näy (kuten varjo), ja silloinkin, kun se näkyy, sitä saa oikein etsimällä etsiä. Shimmeriä on aika vähän. Mielestäni tämän hienouskerroin nousisi eksponentiaalisesti, jos tässä olisi enemmän heijastavia hippusia! Max Factor voisikin tehdä tästä Fantasy Fire 2.0 tuplashimmerillä! :D

Color:

In the bottle you can see green, gold, orange and red quarternary-chrome shimmer in purple base. 99% of the time it only shows red-orange on my nails. I noticed that the green only comes out in direct sunlight or under halogen lamps but even then, you have to really search for the correct angle. It doesn't show in the shade. This nail polish doesn't have that much shimmer in it so I definitely think that Max Factor should make Fantasy Fire 2.0 with double the shimmer! ;)


Peittävyys:

Laitoin neljä kerrosta. Olisin varmaan pärjännyt kahdella tai kolmella kerroksella, jos olisin lakannut ensiksi ohuen kerroksen, sitten paksumman. Voisi olla peittävämpi. 

Pigmentation:

I have four coats. I could have probably lived with only two-three coats if I had applied the first coat really thin and second one a bit thicker. I wish this would be more opaque.


Koostumus:

Levittyi suht helposti, muttei täydellisesti. Jäi viivoja, joita sai tasoitella. Useampi kerros lakkaa tosin peittää viivat alleen. ;)

Texture:

Easy to apply but not perfect. Left streaks that needed to be evened out. More coats = more even application and no need to even out streaks. ;) 

Ihanan kuhmuraiset geelit alla. :P

Yhteenveto:

Ominaisuuksiltaan ei maailman parasta, mutta ainutlaatuinen väri korvaa muut puutteet! ;)

Overall:

Not the best nail polish I've come across. Although, the amazing color compensates for all of its flaws! ;)


Mitäs tykkäilitte? Joko fantasiatulet roihuaa helmer(e)issä? ;D
What do you think? Are you already familiar with Fantasy Fire?

4 kommenttia:

 1. oon kuullut et ton lakan idea on että sen alle lakataan joku toinen lakka ekaks, esim musta tai sininen ja näin ollen saadaa ne eri värit näkyville riippuen siitä minkä lakan laitoit alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sit se ei oo enää lila! :P Ja musta vie kuitenkin jonkun toisen heijastuksista pois, kuten nufujen kaa :P Ehkä täs pitää vaan valita et haluaako vihreetä vai oranssia :P

   Poista
 2. Niinhän se on, että tuo lakka on tarkoitettu topperiksi eli vaatii alle toisen lakan :)

  Itselläni on Helmerissä näitä kaksi kappaletta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi sitten kokeilla jonkun toisen päällä, toivottavasti toimis lilan kanssa! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...