8.5.2013

Mitä helv*****?!?!??!!!!!

Tällä kertaa mulla on vähän erikoisempi asia reportoitavana. Nimittäin! Yks päivä olin tossa partsilla kastelemassa meijän paprikaa (ostettu Plantagenista), ja sit huomasin et se oli synnyttänyt 2 Illamasquan lakkaa! Joo-o! Ihan noin vaan yks kaks putkahtanu mullalle! Tietty vähän ihmettelin tätä, koska en tietenkään oo tuhlannut sijoittanut rahojani uusiin lakkoihin. On ne GMOt sun muut muuntogeenit sit ihmeellisiä! Tälläsiä tulla tupsahtelee! Noh, en tätä sitten sen enempää miettinyt, kastelin loputkin kasvit ja unohdin noi tonne partsille pariks päivää. Menin sitten taas tänää kastelemaan, ja ne oli kuoriutunu!* Noista pahveistaan, ihan ittekseen osas! Päätin sitten, että ehkä mun on aika poimia ne. Ne on varmaan jo kypsyneet ihan tarpeeksi. Partsille paistaa aurinkokin suoraan klo 11 eteenpäin. Tulin sisälle, otin parit kuvat, ja aattelin jakaa tän ihmeellisen asian teidän kanssanne. Varmaan teitäkin kiinnostaa, et nyt ei tarvii enää tuhlata rahoja kalliisiin lakkoihin vaan kantsii satsata tollaseen paprika-kasviin. Se voi synnyttää vaik mitä yllätyksiä! Odotan erityisen paljon mm. Kikon Sugarmat-kokoelmaa. Mitäs luulette, pystyyköhän meijän paprika synnyttämään ne tos heinäkuun alus? ;D


Ristiäisiäkään ei tarvitse viettää, sillä nämä söpöliinit syntyivät nimettyinä (luki pahvissa). Nude-vaaleanpunainen on Scarce ja lila on Speckle. :)

*) Muistan lukeneeni jostain tämän kyseisen kokoelman saaneen inspiraationsa täplikkäistä linnunmunista.

Translation: My nail polish family has welcomed two new members from Illamasqua: Speckle (purple) and Scarce (nude-pink). 

12 kommenttia:

 1. Hienoja lakkoja! Mä luulen että ostan 5 tollast paprikakasvia plantagenista jos kerran tollaset temput tekevät!

  VastaaPoista
 2. Heeei, lähden ostamaan paprikan!!! :D

  VastaaPoista
 3. Jes, ryhdyn oitis pienviljelijäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kerro sit meille muillekin, jos esim. tomaatit tekee samanlaisia temppuja! Meil oli pari vuotta sitten Jamie Oliver-tomaatti, mut se ei kyl osannu yllättää ihan yhtä hyvin. Tuli vaan tavallisia tomaatteja. Tosi makeita tosin. :D

   Poista
 4. Hmmm... Vaikuttaakohan paprikan lajike noihin poikasiin miten paljon, tiedätkö? Mä kun oon vähä rajoittunut, ja haluisin opi -pentuja. Pitääkin kokeilla, kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! En tiedä vastausta tosin :/ Mutta meillä on tollanen punanen, niitä oli kans oransseja! :D Illamasquan lakat on kyllä tooooooosi hyviä! Nää levitty ku unelma, peittävyys ihan uskomaton!

   Poista
 5. Purr! Kiitos hirmuisesti Sini kun kestit mun surkuhupaisaa seuraani tänään! :D En oo vielä kokeillu sun tekemää huulivoidetta mutta täytyy pian :D Mulla on Essien Lights ja Action tosta sarjasta, mutta just Camera puuttui, how cool että nyt mulla on ne kaikki kolme! :)
  Oot mahtava <3 Pitäisköhän munkin hankkia tollanen paprika? Vaikuttaa aika kätevältä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr! Kiitoksia itsellesi, kun jaksoit mun superupeeta seuraa ja pääsit nauttii mun hämähäkintappotaidoista! ;D Haha, hyvä, mä vähän pelkäsin, et sulla saattais olla jo toi camera, onneks ei ollut! :P Säkin oot mahtava! <3 Paprikakasvi on kyl tän kesän ehdoton ykkönen ! ;)

   Poista
 6. Hih, milloinkas paprikasta on kasvanut lakkoja poimittavaksi? ;) Pitää kai tässä alkaa sitten itsekin kasvattamaan kaikkea, ties mitä sieltä kasvaakaan. ;) Mut on kyl ihanan suloisen näköisiä lakkoja, tekisi mieli kokeilla. :) Vivi Vinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kato tää nyky-yhteiskunta ja geenimanipulaatiot... ;D Ehdinkin jo swatchailla nää kynsille, mutten oo vielä ehtinyt kirjustella raporttia lakkojen toimivuudesta... Eli piakkoin piakkoin, kunhan nää pääsykokeet sais eka alta pois... :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...