30.5.2013

Kynsimiitti 25.5.

*********English below*********

Paljon kuvia viime viikkoisesta miitistä! :) Muhun on nyt jotenkin ihan kybällä iskenyt nää pääsykokeet. Vaikka on paljon kynsiä varastossa, en jotenkin saa aikaiseksi kirjoiteltua mitään tänne ja tulee aina kauheen huono omatunto siitä, että kirjoitan tänne, vaik pitäis lukee, tai sit tulee kans siitä, ettei kirjota. :D Vaikeeta! :P Mut ens viikol 5.-6.6. on estenomin pääsykokeet, sit on ohi ja alkaa ihana, kauan odotettu kesätyö! <3 Koko heinäkuun (paitsi 10pv, jotka oon Italias ;D ) saan varmaan kirjoitettua tänne tosi hyvin, kun töis on rentoo :) 

Miitattiin viime lauantaina Helsingissä 15 hengen voimin! Mun kuvat on nyt pokkarilla otettuuja, koska eräs nimeltä mainitsematon *krhm PUPU krhm* vei järkkärin mökille (ja ainoon kännykkälaturin ja hammastahnan...) vaikkei siel mökil nyt ees oo niin paljoo kuvattavaa! :P Joten kiitoksia oikein paljon Sinikilpikonnalle, jolta olen lainannut yhden jos toisenkin kuvan! :)

Arvaattekos mikä on mun käsi? :D

Vähän OOTDia eli Outfit of The Day. Sissi oli tehnyt meille kaikille tollaset superhienot nimikyltitkin! :) Kuvissa Veeran Jeffrey Campbell Lita-kengät. Kokeilin näitä 2 kokoa liian suuria yksilöitä, mutta nää oli tosi mukavat jalassa! Ei tuntunu yhtään korkeilta tai epävakailta. :)

Kuplivaa Fresitaa à la pääsponsorimme TradeTracker*! Heiltä meitä olivat viihdyttämässä kaksi Lottaa :) He myös auttoivat hankkimaan sponsoreita, kuten Elle-lehti ja jatkopaikka Namusta!

Nam, lisää sponsseja! Kakku- ja leipäkeisari hemmotteli meitä rapsakoilla patongeilla, vuokaleivillä sekä jälkkärikakuilla!

Kirppistelyä!

Mulla oli nakukynnet niin pääsin heti lakkailemaan uudella Zoya Pixie Dustilla! :) Kuva lainattu Shinylta.

Mukana olivat seuraavat bloggaajat:

Ja seuraavat sponsorit:
TradeTracker*
Kakku- ja leipäkeisari
Mimax
Loreal
NailCity
Adenina
Love It!*
Elle
CityShoppari
Lush
Hyvinvoinnin tavaratalo*
Kynsikauppa

*Mainoslinkki // Affiliate link

Ja loppuun tahdon vielä kiittää järkkääjiämme Shinya, Suvia, Sinikilpparia ja Sissiä (4 x S!) sekä TradeTrackerin* Lottia! He näkivät paljon vaivaa ja järkkäsivät mitä ihanimman ja onnistuneimman miitin! :) Iltamme päättyikin erittäin onnistuneissa merkeissä ;D

Kuva lainattu Shinylta.

Translation: I went to a nail bloggers' meeting. I had super fun! So much fun! Not un-fun at all. ;D Especially after party. Mega fun! Yay! 

4 kommenttia:

 1. Hihii, hieno miittipostaus! Kivoja kuvia mitä ei olla vielä nähty :)

  VastaaPoista
 2. Kuulosti ja näytti mahtavalta

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus sultakin, ja vielä muutama uusi kuva! :)

  VastaaPoista
 4. Haha jeeeeeee! Kiitos kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...