12.6.2013

Haaste: 11 kysymystä

Blogini ensimmäinen haaste, iiks! :) Kiitoksia Lila haastamisesta! Täähän tuli just sopivaan saumaan, kun on uusia lukijoitakin putkahdellut!

Haasteen ideana on löytää uusia blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. 


Säännöt:

Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
Haasteeseen pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut. 
Ei takaisin haastamista!


11 asiaa minusta:

1. Tahtoisin osallistua Hitchballiin, sillä en ole ikinä liftannut, mutta tahtoisin kovasti kokeilla sitä! :D Ideana on liftata mahdollisimman pitkä matka annetulla aikavälillä. Paras tiimi voittakoon!


2. Rakastan matkustelua! En tiedä ketään, joka ei rakastaisi matkustamista. :D Olisi tosi kiva päästä reilaamaan Eurooppaa ja Aasian maita joskus sitten, kun olen "iso ja rohkea". :P


3. Mulla on ihan sairaan hyvät kolesteroliarvot! Siis niin hyvät, ettei hoitaja koko 20-vuotis uransa aikana ole nähnyt niin poikkeuksellisen alhasia LDL- ja niin korkeita HDL-arvoja. En tiedä mistä tää johtuu, koska en kato oikeastaan yhtään syömisiäni enkä tietoisesti yritä kontrolloida kolesteroliarvojani ollenkaan. :P Vilkuttakaa mun kolesterolille takaisin! :P Sillä on vaan 1 kenkä :D

4. Ruuasta tuli mieleen, etten ole sen suhteen yhtään rajoittunut. Pikemminkin pakkomielteinen maistamaan ihan kaikkea! KAIKKEA! Oon ihan totaalinen foodie.


5. En osaa sanoa ei. Välillä, kun joku pyytää mua jonnekin enkä pääse, mulle tulee siitä yleensä aika huono omatunto. Tätä kompensoidakseni mun on ihan pakko järkätä kyseisen henkilön kanssa tapaaminen paremmalle ajalle. En tosin koe tätä yhtään negatiivisena, tykkään ihmisistä ja erityisesti tavata heitä! :P


6. Oon cupidon reinkarnaatio. Ihmisten paritus on mitä parasta viihdettä ja todella hauskaa puuhaa! Suosittelen :D Kaikille! Mulle saa kans esittää toiveita ja vaatimuksia! :D Pariutumistakuu!
7. Tahtoisin kans pitää Facebook-lakon, mutta jotenkin koen sen sosiaalisena itsemurhana. Sitäpaitsi fabon avulla pysyy niin kätevästi ajan tasalla enkä tykkää elää pimennossa, joten... Saa nähdä milloin toteutan tän :) Tai ees vähentäisin käynnit kerta viikkoon tms.


8. Mulla on aivan mahtavia ystäviä ja kavereita! Mm. Iiris Nikanne, joka laulaa aivan ihanasti! Iiriksen voi bongata Skene-ryhmästä tai keikalta Café Cavalierissa. Allaoleva video kuvattu edellä mainitussa paikassa, propsit Teemulle Thing For The Bling-blogista!

9. Mun toinen kaveri Minna Kynsinaisista lupas opettaa mulle geelikynsien tekoa! Kyseessä ovat rakennekynnet, jotka tehdään geeleillä, ei akryylijauheella eikä geelilakoilla. Jänskää! ^__^ Ehkäpä blogissa alkaa näkyä hieman raksujakin lähitulevaisuudessa ;) Kuva lainattu Minnalta! Hän on itse tehnyt nämä kynnet itselleen :O

10. Trimmaan koirani ihan itse. :) Fantsu kokee joka kevät uusimpia tuulahduksia erikoisten trimmausten maailmasta. Tänä vuonna trimmasin sen hevoseksi, mutta koska Fantsun korvat on lerput, niin se näyttää ihan hyeenalta Leijonakuninkaasta eikä tippaakaan hevoselta (fail :P). Fantsulla on myös oma blogi. Kuva on Instagramista, missä minua voi seurata @sinilandia.
11. Osaan väännellä naamaani hassusti. :D

Ja sitten Lilan kysymyksiin:
1. Sininen vai punainen?
Punainen.

2. Poltatko kynttilöitä?
Joo, varsinkin talvisin tuoksukynttilöitä ja bileissä laitan aina vessaan kans! :) Uusin ihastukseni on Airwickin tai jonkun sellanen, joka vaihtaa väriä! Siinä on kai lämpöaktivoituva lamppu. 

3. Luetko kirjoja?
Joo! Oon lukutoukka! 

4. Minkä kynsilakan ottaisit, jos saisit valita kaikista maailman kynsilakoista?
Ottaisin jonkun superkalliin VHTF (very hard to find) kynsilakan. :D Myisin sen sitten pois, ellei se olis joku superkiva, koska sit niillä rahoilla sais lisää ihania lakkoja! :P

5. Minkä väriset verhot ja matot sinulla on tällä hetkellä?
4 erittäin vaaleaa, 1 tummansininen, 1 kurastoppari, 2 itämaista mattoa. Verhoja löytyy tummansinisina, vaaleina ja valkoisina.

6. Maistuuko paprika?
Todellakin! :D Meiltä löytyy parvekkeelta oma paprikakasvi, joka tuottaa välillä vähän yllättävääkin satoa ;D7. Grillaatko mielummin makkaraa vai pihviä?
Molemmat käy! :D

8. Mieluiten possua, nautaa, kanaa, kalaa vai vihanneksia?
Vihanneksia :D Pelastetaan maailma, säästetään itsemme paksusuolen syövältä ;)

9. Milloin olet viimeksi ollut sairaalassa?
Silloin, kun lunta oli vielä maassa. En onneksi itseni takia :P

10. Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
Bileet ! Kaveri valmistuu, toisella tuparit, onneks molemmat niemes niin ehdin suhahtaa molempiin ;)

11. Oliko hyvät kysymykset? =D
Haha, tietty! :D


Taidan tällä kertaa jättää muiden haastamisen väliin, sillä tämä haaste on kiertänyt paljon eri blogeissa. Mutta jos et oo vielä tätä tehnyt, niin suosittelen! :) Olis kiva lukea teistä kaikista lisää! Sen sijaan, laitan tähän pari kivaa informatiivista blogia, joiden lukeminen kuuluu musta ihan yleissivistykseen! ;)

Terveysblogi Healthberry
Healthberry lapsille, englanninkielinen
Kemikaalikimara
Incimix
Karkkipäivä
Chocochili

Oliko kiva postaus vai KIVA postaus HÄ?! :D

2 kommenttia:

 1. Hauskoja noi sun itsevalitsemat 11 faktaa... Voi sun onnekasta koiraasi kun se saa kokea noin monenlaisia trimmauksia! :D Ja, tuo Pariutumistakuu -juttu sai mut ihan naurahtamaan ääneen kun siinä kohden valmiiksi jo hymyilytti muun muassa vilkuttelevat kolesteroliarvot. :)

  Mä oon kans joskus harkinnut että entäs jos poistuisi Facesta vaikka joksikin aikaa, mutta eipä ole tullut tehtyä. Se on jotenkin niin nykyaikaa, että paljon asioita mukamas "tapahtuu" siellä. Ehkä vielä joskus kuitenkin, ihan vaikka vaan 1900-lukua kunnioittaakseni voisi koittaa hetkeksi katkaista symbioosia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti! Hyvä, et nauratti! Se oli tarkoituskin :D Kyl mä joskus viel ton fabolakon toteutan, vaikka sitten, kun oon 90v. ja ei oo elämää :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...