1.1.2014

Maailman paras kuorinta: V10Plus - vesipohjainen kuorinta

V10Plus on nopeasti noussut lempparikseni mahtavilla seerumeillaan ja tällä rakeettomalla vesipohjaisella kuorinnallaan. Kuten olen aiemmin manannut kertonut syön Roaccutan-aknekuuria, mikä saa niin ihon kuin huuletkin kuivumaan. Olen vähän kuin käärme, joka luo nahkaansa, mutta ihminen. :D Rakeelliset kuorinnat raapivat ihoa, saavat sen punoittamaan ja liika käyttö vain kuivattaa ihoa entisestään. Eniten vihaan sitä, kuinka finnien ympärillä oleva repaleinen iho ei lähde millään kuorinnalla, ja se on  vielä vaikeampi meikata piiloon! Lämpimällä vedellä hinkkaaminen auttaa, mutta tämä puolestaan sattuu ja venyttää ihoa. 

Pelastukseni: V10Plussan water based peeling! :D Löysin kuorintarakkauteni Iloveme- eli kauneusmessuilta. Ollaan oltu erottamattomat ever since! <3 Käytän tätä myös huuliini, sillä ne niiden kuorinta vasta onkin hankalaa! Huulten kanssa käytän noin herneen kokoisen geelukan. Koska kyse on niin pienestä määrästä ja osaan olla syömättä kuorintaa, olen todennut tämän ihan turvalliseksi itselleni. Mutta jos tahdotte kokeilla, niin omalla vastuulla, sillä tätä kuorintaahan ei ole kyseiseen tarkoitukseen tarkoitettu. :P


Kuorinta on väritöntä geeliä, joka levitetään kuivalle iholle. Pyöritellään niin pitkään, kunnes geeli on käytetty loppuun eikä valkoisia palleroita muodostu enää. Plussat: ihoa ei tarvitse hinkata, venyttää tai ärsyttää rakeilla. :) Sopii myös kuivaihoisille! Kuvassa näkyvä määrä riitti kattamaan 1/3 kasvoista.


Okei, yritin parhaani näiden kuvien kanssa! :P Klikkailkaahan isommiksi. Ihoani kiristää todella pahasti ennen-kuvassa, mutta en mielelläni anna ihoni kuivahtaa niin pahaksi, että siitä tulee silmiinpistävää, jolloin saisi tietty parempia kuvia. :P Kannattaa kiinnittää huomiota punaiseen wannabe-finniin vasemmassa yläkulmassa. Ennen-kuvassa pitäisi näkyä pientä valkoista kuivaa ihoa, jälkeen-kuvassa ei. Iho myös näyttää hieman tasaisemmalta kuvissa, mutta livenä... Ahh, tätä pehmeyttä ja sileyttä! Voisin vaan hiplata kasvojani koko illan ^.^

V10Plussaa myydään apteekeissa. 

Mikä on Teidän luottokuorintanne? :D
What's your favorite scrub? :D

Translation:
My newest love, and definitely a Holy Grail product, is Water based peeling by V10Plus, a Japanese brand. Amazing stuff, worth every penny. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...