19.1.2014

Erinomainen luonnonkosmetiikan käsivoide: Sante - Handcreme Bio-Goji & Olive

Santen käsivoide* on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Alhainen hinta, raikas tuoksu, hoitava koostumus ja nopea imeytyminen tekevät tästä tuotteesta lemppari-käsivoiteeni luonnonkosmetiikan puolelta. Sain tuotteen kevään kynsimiitistä.


Talvisin tykkään käyttää Avenen Cold Cream -käsivoidetta, sillä se suojaa käsiä pakkasen aiheuttamilta halkeamilta. Jos käyttäisin vain luonnonkosmetiikkaa, valitsisin käsivoiteekseni tämän Santen Goji-oliivin. Se sisältää luonnonöljyjä, jotka pehmittävät kädet aivan eri tavalla kuin synteettiset serkuksensa. En ole ikinä törmännyt synteettisissä käsivoiteissa yhtä pehmittävään vaikutukseen kuin luonnonkosmetiikan yksilöissä. Silikoninen liuku ei edes kilpaile samassa sarjassa luonnonkosmetiikan käsivoiteiden tuoman pehmeyden kanssa. Tätä voi myös käyttää kesäisin, kun taas Avene on siihen aivan liian tuhtia tavaraa.


Voide on keskipaksua, riittoisaa, ja se imeytyy nopeasti. En oikeastaan ikinä muista rasvata käsiäni tuhdilla käsivoiteella ennen nukkumaanmenoa, joten vaadin kaikilta käsivoiteiltani nopeaa imeytymistä. Tästä ei jää yhtään rasvainen fiilis, vaikka ihosta tuleekin ihanan kosteutettu ja pehmeä. Tuoksultaan tämä on kirpsakka gojimarja, johon sekoittuu makeaa sokeria. Tykkään!


Jos siis etsitte erinomaista käsivoidetta luonnonkosmetiikan puolelta, kannattaa katsastaa tämä Santen goji&oliivi-versio*! :)

*Affiliate-linkki

Translation:
This is my go-to hand cream when it comes to certified, natural cosmetics. Everything about Sante Organic Goji & Olive hand cream* is right on the spot. Low price, intoxicating smell, fast absorbing, moisturising and softening, just to name a few qualities of this perfection. ;)Mikä on Teidän lemppari-käsivoiteenne?
What's your favorite hand cream? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...