12.2.2014

Kauneusbloggaajien miitti Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan miitistä on vierähtänyt jo "tovi", mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi edelleen aivan liekeissä tästä!!! :D Tyttö ilman helmikorvakorua-Sonia järkkäsi meille muille upean tapahtuman, mm. äitinsä mahtavat leipomukset, ja tarkoin valitut goodie bagien edustajat. ;) 

Asunto oli sisustettu viimeisiä yksityiskohtia myöten! I-H-A-N-A.

Omnomnom.......

Say HI!

Kameraparkki :D

Tigimies Warehouselta kävi ilahduttamassa meitä :D Hänellä oli muuten uberhieno Givenchyn Bambi-paita, jota olimme juuri ihastelleet edellisiltana kaverini kanssa Instagramista jonkun muotibloggaajan päällä!

Myös Tipi Duroylta tuli kertomaan meille Duroyn uutuuksista ja omista lemppareistaan. Hyvät sudit tekevät mielestäni meikin eikä niitä voi ikinä olla liikaa! Mieleen jäivät erityisesti iso Lumikki (toinen vasemmalta), maailman paras ripsiharja, kaarevat pinsetit ripsitupsujen asetteluun sekä Unelma (oikeanpuolimmaisin).

Sonia ja Heidi blogista Mustaa Kajalia :)

Oltiin rintsikkasiskoksia Heidin kanssa! Marlies Dekkersit ovat nousseet jo ihan klassikoiksi meidän piireissä :D Ei me mitään muuta laiteta enää ees päälle miitteihin, hengaroidaan vaan älästi meijän rintsikois! Ja tyynysotaa, of course.

Mukana olivat:


Ja mitäs sieltä goodie bagista paljastuikaan...? Ensi kertaan! ;D

Sponsorit:
Duroy
Carpelan Cosmetics
Berner
Warehouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...