29.4.2014

Urban Decay: Naked 3

Urban Decayn Naked 3-paletti, tuttavallisemmin nakukolmonen, on löytänyt tiensä sydämeeni. Olin aluksi todella skeptinen tämän ruusukulta-sävytteisen luomiväripaletin suhteen, mutta turhaan. Tästä on itseasiassa tullut luottotuotteeni silmämeikkien tekemiseen! Isot paletit vain ovat niin kätsyjä, kun niistä löytyy kaikki tarvittava yhdestä paikkaa! :)


Sävyt vaaleimmasta tummimpaan. Paletin mukana tulee Urban Decayn kaksipäinen sivellin ja testerit erivärisistä silmämeikinpohjustajista. Sivellin ei ole kovinkaan kaksinainen (heheh), mutta UD:n Primer Potion eli UDPP/UDEPP on ehdoton luottotuotteeni! Siveltimen karvat ovat vähän pistelevät eikä se nappaa mielestäni tarpeeksi väriä itseensä.


Luomivärit ovat erittäin korkealaatuisia. Joukosta löytyy mattaista ja kiiltävämpää jälkeä. Ainoa huono yksilö on Dust, toinen vasemmalta. Todella murenevainen eikä tartu ihoon kiinni. 


Mielestäni tämä eroaa aikaisemmista Naked-paleteista siten, ettei tällä tule kovinkaan naku-lookkia, ellei sitten omaa todella vaaleanpunaisen ihon. Näiden palettien tarkoitusenahan on luoda mahdollisimman naturelli ja luonnollinen silmämeikki, josta ei huomaa, että on meikattu. Itseäni tämä seikka ei haittaa yhtään, päinvastoin! Kunhan silmämeikki saa kantajansa tuntemaan olonsa hyväksi, niin mikäs siinä :)


Translation:
Naked 3 by Urban Decay has been my go-to palette lately. It has everything. Everything.


Haluaisitteko nähdä tutoriaalin Nakukolmosella? :)

4 kommenttia:

 1. Naked 3 on ainoa Naked paletti minun mieleeni. Tykkään käyttää Dustia kulmaluulla. Minusta siihen tarkoitukseen sen laatu on juuri sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii kyl sun iholle niiiiiiiiin hyvin! :) Mä en oikein tykkää Dustista muuten kuin muiden luomivärien päällä, koska sen koostumus on musta liian "glitterinen" ollakseen yksinään mun kulmaluulla. :P

   Poista
 2. Dust ei oikeen nappaa muakaan. Paletin huonoin sävy :/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...