29.5.2014

Estenomiksi? Eli vähän niistä pääsykokeista...

Blogiin on tullut tasaiseen tahtia kysymyksiä koskien kauneudenhoitoalan pääsykokeita, kun hakee estenomiksi Laureaan. Aloin aluksi kirjoittaa postausta, mutta tuntui siltä, etten oikein osaa ilmaista ajatuksiani tarpeeksi yksiselitteisesti. Täten, päätin kokeilla onneani videon muodossa. :)

Jos herää kysymyksiä tms, laittakaahan kommenttia tai sähköpostia. :)


Toivottavasti tää video selvensi mieltänne askarruttaneita asioita! :)

7 kommenttia:

 1. Ei mitenkään mulle ajankohtainen aihe, mutta voi että miten sympaattisen kuvan susta tästä sai! (: Vaikutat ihan tajuttoman ihanalta ihmiseltä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos! ^.^ Kommenttisi piristi ihanasti päivääni, nyt jaksaakin vielä pusertaa vikat koulutehtävät paperille... ;)

   Poista
 2. Hih oot niin söpö <3 Katoin videon, vaikka en aio estenomiksi (ainakaan vielä) hakea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! :D Ilmottele, jos muutat mieltäsi ;) Stadissa on ihanaa asua!

   Poista
  2. Itse kävin vuosi sitten pääsykokeissa ja jäi 9 p päähän pääsy kouluun.Olen parturi-kampaaja ja opiskelen myös kosmetologiksi eli teen töitä ja opiskelen samalla.Haluaisin kovasti Estenomiksi ja suurin kompastuskiveni onkin se kemia:(( Mietin vain että kuinka iso osuus kemialla on niissä pääsykokeissa että voiko sen takia esimerkisi kouluun pääsy jäädä..Kun en muista niitä pisteitä ja en saanut sitä kirjettä koskaan kotia vaan se katosi postissa ...

   Poista
 3. Jatkoa edelliseen..nyt toimikin tuo video tällä puhelimella niin selvis se pistemäärä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eli 20p kemia. Suurin pistemäärä yksittäisellä osalla eli todellakin voi jäädä kiinni tuosta kemiasta se sisäänpääsy... Aika monet tuntuvat suorastaan pelkäävän sitä kemiaa, suotta. Uskon, että mihin vain pystyy kunhan on tahtoa satsata kyseiseen asiaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...