13.5.2014

Matkakosmetiikkaa

Pakkaan kevyesti. Siis todella, todella kevyesti. Olin 5 päivää reissussa, ja matkakosmetiikkani näytti tältä:


Meikeistä minulla oli mukana vain ripsientaivuttimet (Shiseido), meikkipuuteri (MAC), ripsari (Clinique), poskipuna-highlighter-trio (Nars) + suti. Loput tavarani näyttivät tältä:


Tykkään kevyestä matkavarustuksesta, jääpähän enemmän tilaa shoppailuille. ;D Täten, mukaani pääsevät vain tuotteiden parhaimmistot! Aloitetaan hiustuotteista:


Glitterin hiusharja
On aivan kuin Tangle Teezer, mutta reilusti halvempi ja ergonomisempi kahvansa ansiosta. Tykkään tästä enemmän kuin Tangle Teezeristä, mutta lempparini on edelleen hiustenpidennyksille tarkoitettu hiusharja. Sen pehmeitä harjaksia ei vain voita mikään! Eikä se todellakaan revi tai katko hiuksia. Tangle Teezer on jopa verrattain kova verrattuna siihen. Tämä tuli Pandan miitistä, mutta kuvamatsku katosi edellisen kännyn mukana...

Living Proof Restore shampoo ja hoitoaine
Kertaheitolla ykköseksi! Living Proofin Restore-sarja on niin mahtava, että tuotteet ansaitsevat oman postauksensa. Lyhyesti, tuotteet sisältävät patentoituja ainesosia, jotka silottavat hiukset, tekevät niistä tuuheamman tuntuiset ja pitävät hiukset puhtaina pidempään. Allekirjoitan jokikisen kohdan. Hoitoaine on ihan parasta. Sitä ei tarvitse kuin pienen pläntin, ja se selvittää itsepäisimmätkin takut. Shampoolla pestäessä hiukset pysyvät ihan oikeasti puhtaampina kuin tavallisella shampoolla. Hiukset myös tuntuvat paljon paksummilta, mutta toisin kuin keratiinia sisältävien hoitoaineiden kanssa, ne ovat silti sileät ja kiiltävät. Keratiini tekee hiuksista usein karhean tuntuiset ja takkuiset. Saatu testiin.

Moroccan Oil-hoitoöljy
Sain pienen näytteen tästä Iloveme-kauneusmessuilta. Ihastuin heti, sillä tämä oli ensimmäinen öljy-silikonisekoitus, jota kokeilin. Nyt testattuani muita öljy-silikonisekoituksia, en ole huomannut niissä paljoa eroja keskenään. Living Proofin-siloittajaa tahtoisin tosin kokeilla, koska siinäkin on hiukset puhtaina pitävää, patentoitua ainesosaa!


Glitterin ponnarit
Näin pitkällä tukalla on turha yrittää pestä kasvoja tai harjata hampaita tai tehdä oikein mitään ilman käteviä pompuloita! Glitterin puhelinlanka- ja kankaiset pompulat ovat hellävaraisia hiuksille (eikä se hintakaan kirpaise). :P Ne voi pujottaa kätevästi ranteeseen eivätkä ne katoa laukun pohjalle kokonsa ja tuntumansa vuoksi.


Marvis Cinnamon Mint-hammastahna
Marvis on italialainen kulttibrändi, jonka hammastahnat ovat jo itsessään sisustuselementti kylpyhuoneessa. Käytän oikeastaan vain ja ainoastaan Sensodynea, sillä hampaitani vihloo todella paljon ja helposti. Harva asia saa minut "hairahtamaan" muihin merkkeihin, mutta Marviksen hauskat maut ja ihastuttava ulkonäkö ovat aivan vastustamattomia! Joten, kun sain mahdollisuuden testata näitä, suostuin heti. Näitä löytyy myös lilana, jasmiini-mintun makuisena! Olen maistellut Amarelli Licoricea ja Classic Strong Mintia tämän kanelimintun lisäksi, mutta tää punainen tuo kyllä voiton kylppäriin. Tulee ihan vaihtovuosi Jenkeissä mieleen. Siellä oli eksoottista, suussa kihelmöivää Big Red-kanelipurkkaa ja Hot Tamales-jellybeans-tyylisiä karkkeja. :)


Bevita R +B-huulirasva
Tämän olen tainnut mainita jo pariin kertaan blogissa. Parasta huulirasvaa ever. Ainoa, mikä pitää ihastuttavat Roaccutan-huuleni kunnossa. Mulle tulee kans Roaccutanista ihmeellisiä, pienen pieniä vesikelloja huuliin, tämä auttaa niihin(kin). :)


Clarins Daily Energizer puhdistusgeeli ja kasvovoide
Tuoksuvat ihanille, näyttävät pirtsakoilta, hoitavat tehtävänsä! :) Huomasin muuten, että Pariisin ilmasto piti ihoni paljon paremmin kosteuttuna kuin täällä koto-Suomessa. Olisin ihan hyvin voinut käyttää rasvaiselle iholle tarkoitettua, kiiltoa hillitsevää ja mattaavaa kasvovoidetta, vaikka syönkin tätä kuivattavaa Roaccutania. Hassu juttu, miten ilmastolla on noin suuri vaikutus! Saatu testiin Sonian miitistä.


Exuviance Hydrating Hand & Body Lotion vartalo- ja käsivoide
Tämä imeytyy todella nopeasti, ja kuten kaikki Exuviance-tuotteet, tuoksuu aiiiiiiiiiiiiivan huumaavalle. Ensimmäinen ristiretkeni Exuviancen pariin alkoi juurikin merkin tuoksun takia. Mun oli vaan pakko saada! Tykkään käyttää tälläisiä kevyitä, nopeasti imeytyviä voiteita matkoilla ja salilla jumpan jälkeen. :)


Nyt tahtoisinkin kuulla, mitkä ovat Teidän luottokumppaneita matkoilla? :)

Translation:
I like to pack light so only the best of the best get to come with me to see the world. ;)

6 kommenttia:

  1. Miten tuohon pystyy? :D Ei vaan, en mä haluakaan. Mä rakastan roudata purkkeja mukanani. :) Tai no ainakin, kun on Jussi messissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mahtuu ostaa enemmän kun matkalaukussa on tilaa! ;D

      Poista
  2. Mä en onnistuis _ikinä_ pakkaamaan noin kevyesti! :D Mäkin tykkään raahata purkkeja mukana. Eihän sitä ikinä tiedä mitä jalkarasvaa haluaa just sinä iltana käyttää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina mietin, että sitä mitä ei oo, sitä ei tarvita. :P Ja jos on pakko saada jotain, niin ainahan voi ostaa ulkomailta jotain paikallista ja tutustua uusiin purkkeihin! Eiku oikeesti oon vaan niin laiska, etten vaan yksinkertaisesti oikein ikinä jaksa pakkaa... :D Mitä vähemmän, sen helpompi.

      Poista
  3. Olisitko niin ihana ja kultainen, että auttaisit hieman estenomiksi hakevaa hädässä? Aiempi pääsykoepostauksesti on ollut aivan kullan arvoinen, mutta kuulisin kovin mielelläni kemian osuudesta hieman lisää. Muistatko yhtään millainen kemian osuus oli? Olivatko tehtävät monivalintoja, laskuja, kaavoja - tai tuleeko mieleen mitään yksittäistä kysymystä tai aiheitta, mitä kokeessa kysyttiin? Oikeastaan ihan kaikki, mitä muistat tästä osuudesta olisi aivan superihanaa lisätietoa pääsykoejännityksestä kärsivälle :)))))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen pian postauksen tästä. Kemia kirja kannattaa osata erittäin hyvin. Itse osasin sen lähes sanasta sanaan, koska siinä on niin vähän opeteltavaa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...