20.3.2014

Tigi S-factor: Smoothing Lusterizer

Tigin S-factor Smoothing Lusterizer ampaisi kertaheitolla HG-latvojen siloittajakseni! Muita luottotuotteitani voi kurkkia Holy Grail-välilehdeltä. Sain tuotteen mukaani Hämeenlinnan miitistä, ja olen tästä ikionnellinen.

Omaan niin kuivat ja karheat latvat, etten voisi kuvitellakaan eläväni ilman latvojen siloittajaa. Tämä tekee kaiken mitä lupaakin: siloittaa ja selvittää vaivatta. Tuote sisältää myös helmiäishippuja ja saa hiukset kiiltelemään todella nätisti. Hippuset tarttuvat vähän vaatteisiin, mutta se ei pistä silmään eikä haittaa minua yhtään. Tuote tekee hiuksista aiiiiivan taivaallisen pehmeät, mikä on todella harvinainen lopputulos itsepäisessä tukassani. Mikä tekee juuri tästä tuotteesta niin paljon paremman kuin muut latvojen silottajat? Siinä, missä silikoniset siskoksensa ja silkkitipat kykenevät täysin samaan ekana päivänä, toisena eron varmasti jo huomaa. Ekana päivänä ei ongelmaa, seuraavana päivänä latvat aiiiiiiiivan takussa vaikka kuinka harjaisin hiuksiani. Jos taas lisään toisena päivänä silkkitippoja tai silikonimönjää, latvat näyttävät helposti lähmäisiltä. Ne klimppiytyvät rasvaisen näköisinä yhteen. Tämän kanssa ei tarvitse lisätä uutta annosta eli riittoisa käytössä.

Incin perusteella en olisi ikinä arvannut Smoothing Lusterizerin olevan näin tehokas ja toimiva tuote. Tuskin olisin itse poiminut hyllystä. Onneksi ammattilainen miitissä kuitenkin osasi valikoida minulle juuri oikeat tuotteet. :)


Translation:
My holy grail - go to product right now! This one does the job like no other! And it keeps my ends tangle free and silky smooth for many days in a row, something that regular silicone or silk drops haven't managed to do.

9 kommenttia:

 1. Aikas hurjan muotoinen pullo! Hyvä, että löytyi oikeanlainen tuote. Minusta hiusongelmien hoito on ahdistavan hankalaa. Onneksi hiukseni ovat nyt melko lyhyet ja hyvässä kunnossa. XZ shampoot ja Tangle Teezer riittävät. ;)

  VastaaPoista
 2. Oih, Smoothing Lusterizer on NIIN huippu tuote! Ja se tuoksu... aaah! <3

  VastaaPoista
 3. Sanonko mä jotain tosta muodosta? Tuskin mun tarvitsee. :D Tigi on loistava niissä. :D

  VastaaPoista
 4. http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/03/vastaus-haasteeseen.html Sulle ois haaste :)

  VastaaPoista
 5. Ooo, kuulostaapa kiinnostavalta! En olekaan näistä S-Factoreista tainnut kokeilla kuin jotain shampoota.

  Ja oot jo näköjään saanut yhden haasteen, tässä olisi toinen :-D
  http://mylittlebookofbeauty.blogspot.fi/2014/03/kosmetiikkahaaste.html

  VastaaPoista
 6. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...