7.8.2013

Kesähaaste

Sain Vivi Vinnalta kesähaasteen! Kiitos! :D

1. Mikä on parasta kesässä?

Loma, jos sellaista sattuu olemaan, lämpö ja valo. Säännöllinen rytmi, joka tulee yleensä kesätöistä. Kouluaikataulut vaihtelevat liikaa päivittäin :P

2. Minne haluaisit lähteä matkalle?

Kaikkialle ! Minne mä en haluaisi lähteä matkalle?! :D Tahtoisin vaihtoon Kiinaan petraamaan mun kiinaa, Trans-Mongolian tai -Siperian junaan, reilaa minne vaan, Dubaihin, Thaimaaseen, Karibialle, Azoreille, Yacht Weekille (mutta saatan tulla merisairaaks), IMATSiin Jenkkeihin, jättilaivaristeilylle jonnekkin, mutta ennen kaikkea just nyt mä tahtoisin jonnekin tän näköiseen mestaan. Hotellihuoneesta vois olla omat portaat suoraan lämpimään ja suolaiseen mereen, vois snorklailla ja lukee tsiljoona kirjaa riippumatossa. Sit olis aina ihanii tuoreit hedelmii ja paljon! Vois juoda suoraan kookoksesta kookosvettä ja syödä sokeriruokoo... :D Vaikka mun leuat ei siitä tykkäiskään... But, you get the picture! ;)
3. Mitkä kolme asiaa ovat tärkeimmät elämässäsi?
Onnellisuus, sosiaalisuus ja mukava elämä! :D

4. Mikä on ehdoton kesäherkkusi?
Jos olisimme Aasiassa, vastaisin pitahayat tai kookosvesi, mutta Suomessa hedelmien metsästys kävis jo ihan työstä! Hmm... Mun kokovuotinen herkkuni on vesimeloni, puoliks leikattuna, ja siitä suoraan suuhun lusikoituna! :D Tykkään kans mansikoista, mutta niistä tulee joskus allergiaa ja välillä tulee ihan susi-lajikkeita ostettua, ja mustikoista, mutta Fantsu aina syö metsässä puskista suoraan puolet sadosta tai sitten se leikkii laiskaa ja mukavahingossa kaataa sen keruuastian, jonka jälkeen se hyökkää kaatuneiden mustikoiden päälle. :D Ekbergin lounaaseen sisältyy kans aina tosi hyvä jälkkäri, suosittelen! Mutta en nyt kesäisin käy siel, koska kesäisin lounaaksi on vaan keittoo, ku normisti siel on kans kotiruoka- ja kasvisvaihtoehto. 

5. Laita joku kappale ja kerro siihen liittyvä muisto.
Ah, Spaissarit ei ikinä petä! :D Keräsin pienenä spaissari-kortteja. Niitä sai Ärrältä. :D6. Lempikukkasi?
Lumme.
Kuva täältä.

7. Mikä on mottosi elämässä?
Mulla ei ole :D Mutta tähän voisi keksiä jotain fiksua positiivisuudesta ja muiden kohtelusta niin kuin itse toivoisi tulevan kohdelluksi. 

8. Kenet historiassa esiintyvän henkilön haluaisit tavata, jos se olisi mahdollista? Ja miksi? Perustelut.
Jeesus. Olisi kiva oppia tuntemaan hänet (vaikken Jumalan olemassaolosta olekaan niin varma). Jeesus on kuitenkin saavuttanut paljon elämässään, tehnyt ihmeellisiä asioita, saanut miljoonia ihmisiä puolelleen. Miten hän on sen tehnyt ja miksi? 

9. Miten hemmottelet itseäsi?
Varaan reilusti aikaa kynsien laittoon. ;) 

10. Entä läheisiäsi?
Tarjoudun laittamaan heidän kyntensä, haha! :D No ei, teen jotain kivaa, mistä tiedän heidän pitävän. 

Kattomaalaus Roomassa tai Vatikaanissa. Oltiin varmaan ainakin 20:ssä eri kappelissa ja basilikassa. Suosittelen klikkaamaan kuvaa suuremmaksi! :D


Haastan:
Marli / Nailiaison
Annina / Incimix
Salla / Miss Piggy's Pearls
Päivi / Neiti Kameleontti
Shiny / Shiny Nail Art

Ja tietty kaikki muut, jotka tykkää kesästä ! :D


Kysymykset:

  1. Ehdoton kesäherkku.
  2. Ehdoton kesäjuoma.
  3. Ehdoton lemppari kesäpaikka.
  4. Mitä erikoista olet tehnyt kesän aikana/aiot tehdä?
  5. Mitä teit juhannuksena?
  6. Mitä kesäisin ei kannata tehdä?
  7. Oletko ollut festareilla?
  8. Mustikka vai mansikka?
  9. Sienet? 
  10. Suunnitelmia ensi kesäksi? ;)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...