1.8.2013

Kynsiblokki

"Moi, oon Sinini, ja kärsin kynsiblokista."


Mitä teette, kun kynsiblokki iskee?

Siinä, missä ennen pursusin ideoita eikä aikaa riittänyt edes kymmenesosan toteuttamiseen, nykyään menen vain nakuna.

Mulle tulee kynsilehti, mutten ole jaksanut avata sitä uudelleen.

Luen kymmeniä kynsiblogeja, mutta tukokseni ei ole poistunut.

Johtuuko tää siitä, että nyt on kesä (ja osittainen loma-moodi) vai onko tää vakavaa?


Sen sijaan, olen löytänyt itseni...

Virkkuukurssilta (jep, pitkäaikainen haaveeni!). Olen mummo (ja kärsin kamalasta keski-iän kriisistä! Oikeasti!). Koreihin olen jäänyt aika pahasti koukkuun (get the pun?), sillä niitä on valmistumassa jo 2 kpl ja lisää on tulossa! :D

Olen jäänyt kiinni useiden, epäilyttävien lehtien lukemisesta.... Erityisesti Fit-lehti* on jäänyt mieleen kummittelemaan... Ja se taitaakin olla nyt tarjouksessa: 19,90€/6kk + tilaajalahjana mineraalimeikkisetti tai Face Stockholm-setti... Aiai, kun mun kestävyyttä nyt koetellaan! :P Ei fyysisesti!
*Mainoslinkki

Ja olen löytänyt itseni mitä ihmeellisimmistä asennoista! Kuvasta kiitos Annalle! Hän on yksi opettajistamme Rock The Polessa, missä käyn tankoilemassa.


Ja kaikki tämä pelottaa minua aivan kamalasti! Entäpä, jos minä muutun, blogi muuttuu, ja sit kukaan ei enää tykkää musta?! :( Mutta sitten mä mietin, että hei, mullahan on 98 lukijaa eli melkein jo 100! Ja syksyllä alotan uudessa koulussa, tapaan uusia ihmisiä, saan uusia ystäviä, aion järkätä meille estenomeille retken IMATSiin (Mä siis rakastan järkkäillä kaikkia tapahtumia ja retkiä!), ja sit mä voin kirjottaa teille kaikest, mitä uutta oon oppinut koulussa ja jakaa tietoa! Jänskää! Seuraavassa hujauksessa voisinkin olla jo valmistunut! Mieluiten ei-työttömänä tosin... :D Ehkä tää muutos on ihan hyvästä, ehken mä kuole tähän kynsiblokkiin tai mummoiluun, sillä.... *drumroll please*

Mikään ei ole varmempaa kuin muutos. 

7 kommenttia:

 1. Sillon kun mun blokki oli päällä niin en lakkaillut oikeastaan lainkaan. Järjestelin lakkalaatikkoa satayksitoista kertaa ja tikutin lakkoja. Ihastelin niiden kauneutta ja osan pistin myyntiin. Blokin pääsee läpi vain elämällä sen :) Sit yhtäkkiä huomaa et IIIIHIIIIKK mulla on satayksitoista uutta, kokeilematonta lakkaa että NYT se pullo käteen ja lakkailemaan. Siitä se sit taas lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katon noit mun uusii, swatchaamattomia lakkoja ja mua vaan ahdistaa! :P Pitäis alottaa tikkuprojekti, päätin luopua mun kiekoista.

   Poista
 2. Vitsit mikä tankoilukuva!! :) Aivan upee! Mä oon vasta muutaman kerran käynyt tankoilutunneilla, ja ne jää kyllä auttamattomasti tauolle hetkeksi rahanpuutteen takia... Mut mukavata hommaahan se on, ja mielellään tekisin enemmänkin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! :D Jos olisit ollut Helsingissä, niin oltais voitu mennä tankoilee yhes! :P

   Poista
 3. Kyllä mullekin joskus niitä blokkeja iskee, mutta ne menee sitten ohi. Ja joo toi kokeilmattojen lakkojen ahdistus on tuttu! :D Nyt oon vaan ottanu sen asenteen etten välitä ;p Niin, tikut oikeesti auttaa! :D Tuntuu että on käyttäny sitä lakkaa ainaki sen yhden kerran kun sen on saanu nätisti tikulle, haha :D Mä en siis koskaan oo käyttänyt kiekkoja sillein, että swatchaisin niihin kaikki lakat, vaan vain sillo jos on pitäny blogia varten kuvata tai sitten koristelujen suunnittelemiseen.

  Mahtava tankokuva! :) Mä oon joskus miettiny, että toi vois olla kiva harrastus ja mun pitäis nyt oikeesti alkaa taas liikkuu ja kuntoilee!! Salilla jaksaa aina käydä vaan pari viikko ja sit kyllästyy tai sit iskee taas joku superpitkä flunssa ja sen jälkee vaikee aloittaa uusiks :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mulla on nyt suunnitelmissa hammaslankakynnet! :P Pitäis vielä sitä aikaa saada jostain... :D

   Tuu mun kaa tankoilee tai salille! ;D En mäkään ikinä jaksa yksin, oon tosi huono varsinkin salitreenaamisessa...

   Poista
  2. Hammaslankakynnet kuulostaa "eksoottisilta" :D

   Hei joo! pitää sopia joku treenipäivä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...