27.1.2013

Galaxy nails

I've wanted to try these nails forever! This a really simple and easy manicure to do and it looks amazing on short nails too. You don't need a lot of polishes or other apparatus to do this so "normal" people can enjoy this look as well!

Oon halunnut testata tätä tyyliä jo ikuisuuden omiin kynsiini! Tein tän ekan kerran kaverini kynsiin, ja niistä tuli musta vähän hienommat... Mut enköhän mä elä :P Tää on musta tosi helppo tehdä, ei tarvii omistaa paljon lakkoja tai olla hirveen taitava kynsilakkojen kanssa, ja kaiken lisäks tää näyttää tosi upealta lyhyissäkin kynsissä!


I tried a lot of different polishes but not many of them had any galaxy effect, so the most important ones that you need for this look are black, pink, green and white polish. I noticed that pure white works better than pearl white. You can add some glitter to look like stars. Or, if you don't own a lot of different polishes, you can use acrylic colors. I dabbed on the colors with pieces of sponge.

Kokeilin paljon erilaisia lakkoja tähän, mutta tärkeimmät mitä tarvii on musta, valkoinen, vihree ja pinkki lakka. Huomasin, että puhdas valkoinen on tähän tarkoitukseen parempi kuin helmiäisvalkoinen. Glittereitä voi käyttää tähtinä, mut jos ei omista, niin kyllä jälki pelkästään noilla lakoilla on tosi galaksimainen ja nätti. Ja jos ei taas omista erivärisiä lakkoja, voi käyttää akryylivärejä. Tuputtelin värit sienen palasilla.

China Glaze: Liquid Leather
Color Club: Metamorphosis
Color Club: Wing Fling
Isadora: Tip White 603
Miyo: Sazzling Silver 
Orly: R.I.P.
Nfu Oh: 51
Glitters

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...