21.1.2013

Suncoat Girl

Tulipa taas testailtua vesipohjaista lakkaa! Tällä kertaa kynsille pääsi Suncoat Girl-merkkinen lakka, sävy Sunflower. Tämä on Suncoatin "tytöille" suunnattu linja, ja värit ovat sen mukaisesti kirkkaampia kuin esimerkiksi Suncoatin long-lasting lakoissa. Olen jo ikuisuuden etsinyt täydellistä keltaista, ei pastellista, ei cremeä, ei liian banaanista, vaan kirkkaankeltaista! Tämä lakka täyttää toiveeni tietynlaisissa valaistuksissa. :) Alla näette kuvista valaistuksen aiheuttamat erot. Toinen asia, mikä kuvissa hämää itseäni, on kynnen valkoisen ja vaaleanpunaisen osan erottuvuus! Todellisuudessa tätä ei huomaa, mutta jostain syystä kuvissa se näkyy todella selkeästi, enkä osaa sanoa, onko valaistukseni pielessä vai mikä mättää... Mutta ehkä tämä on vain niitä ongelmia, että kuvissa näyttää kamalalta ja tosielämässä ihanalta.

This time I tested Suncoat Girl water based nail polish. This is a line targeted towards younger girls. Naturally, the available nail polish colors are more girlish too. I've been looking for a perfect yellow, not too creme, not too banana-ish, bright enough, not greenish, and this polish fulfills my wishes in certain lighting. Pictures below. 

Suncoat Girl: Sunflower

Kynsillä 3 kerrosta, ei päällys- eikä aluslakkoja.
3 coats, no base or top coat.

Plussat ja miinukset
+ ovat samat kuin vesipohjaisissa lakoissa muutenkin. Aikaisemmat postaukset Suncoatin long-lasting lakasta ja vesipohjaisista lakoista löytyvät linkkien takaa
+ helpompi poistaa kuin Suncoatin long-lasting lakka: poisto liottamalla kynsiä vedessä vähintään 3min, sitten lakan repiminen pois kynsiltä
- jos ei liottanut kynsiä vedessä tarpeeksi pitkään, niin poisto oli hankalampaa ja saattoi täten vahingoittaa kynnen ylimpiä kerroksia

Pros and cons:
+ pros are the same as with Suncoat long-lasting line and water-based nail polishes in general
+ easier to remove than Suncoat long-lasting polish (just soak in water for 3 minutes, then peel off)
- if you didn't soak nails long enough in water, the peeling off process might damage your top most nail layers

2 päivän ja 1 hiustenpesun jälkeen
Olin ihan yllättynyt, kuinka kärjet eivät näytä yhtään kärsineiltä hiustenpesun jälkeen toisin kuin Suncoatin long-lasting lakan kanssa kävi.

After 2 days and 1 hair wash
I was really surprised at how the tips don't look worn out at all! Whereas Suncoat long-lasting nail polish did look worn out at this point...

 4 päivän ja 2 hiustenpesun jälkeen
Nyt näkyy kärjissä pientä kulumaa. 
Vaikka tämän kuvan perusteella voisi luulla, että Suncoat Girl pysyy paremmin kuin Suncoat long-lasting lakat, näin ei välttämättä ole. Sisäinen tiedemieheni kokee kynsilakkakokeiluni erittäin epäoikeudenmukaisiksi, koska oikeastihan kokeissa on tehtävä useampia toistoja, jos tahtoo luotettavia tuloksia. ;) Tämän lakan parempaan pysyvyyteen on voinut vaikuttaa mm. se, että kynteni pinta on ollut levityshetkellä kuivempi ja vähemmän rasvainen. Täten lakka on tarttunut kynteeni tiukemmin, eikä se ole lähtenyt lohkeilemaan irti kynsinauhojen läheisyydestä tai kärjistä. 

After 4 days and 2 hair washes
Some tip wear. 
Even though according to these pictures you might think that Suncoat Girl has better lasting power than Suncoat long-lasting nail polishes, don't be fooled! For reliable results you need to repeat the experiment many times, which I haven't done here. One reason why this polish has stayed on better than Suncoat long-lasting nail polish, might be due to my nail beds being cleaner and less oily when I applied it. Thus, this nail polish has adhered more strongly on my nails.

Ostin tämänkin iHerbistä noin 4€:n hintaan. Koodilla WUL374 saat -$5 ensimmäisestä tilauksestasi. :) Sillä kattaa lähes kokonaan 6-4 dollarin postarit. 

 I bought this polish from iHerb for $5.34, approximately 4€/£3. With the code WUL374 you'll get -$5 discount from your first order. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...