1.1.2013

Inspired by Jutta!

Näin tälläiset superhienot ilotulitus-raketti-holokynnet Jutalla, joista inspiroiduin niin paljon, että päätin itsekin toteuttaa sellaiset uudeksi vuodeksi! 

I saw these amazing holographic fireworks nails on my friend Jutta, and decided to do fireworks on my nails too for NYE :)

Minulla oli tosin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon ideoita, että piti kokeilla kaikkea erilaista jokaiseen kynteen! :P

I ended up having so many ideas that I just had to do every nail differently! :P
Peukku: Tämän tein kuivakukilla. Kuivakukkien varsi, jota ei oikein nää johtuen kuvakulmasta, on ikään kuin ilotulitteen alku ja itse lehdet ovat niitä räjähtäviä osia. :P Päälle tuputtelin Flormar 821.
Etusormi: Piirsin dotting tooleilla ensin hopealla akryylivärillä, päälle punaista ja vikaksi kultaista. Vedin ensin yhden pitkän viivan dottarilla, jonka jälkeen puhdistin dottarin pyyhkimällä talouspaperiin, ja vedin uudestaan edellisen, vielä märän, viivan päälle. 
Keskari: Dottarilla pisteitä akryyliväreillä. Keskeltä punainen, ulospäin mentäessä vihreä, sitten sininen.
Nimetön: Tuputtelin alle kultaista akryyliväriä. Tämän jälkeen tein dottarilla pisteitä niin kuin keskarissa, mutta nyt jokainen viiva on kokonaan eri värinen sen sijaan, että värit muuttuisivat keskeltä ulospäin -järjestyksessä.
Pikkurilli: 3D-ilotulitus! Ilotulitteen alku ja keskikohta muodostuvat erikokoisista strasseista, glitter ympärillä puolestaan räjähtävä osat.

I did these using acrylic colors and dotting tools. Except for thumb = dry flowers and little finger = rhinestones and glitter.

 Nimettömässä pisteet pienentyvät reunoja kohti. Muihin tuputtelin / lakkasin Nufuilla, Flormarilla ja China Glazen glitter-lakalla.

I sponged on/painted with Nfu Oh lacquers, China Glaze glitter and Flormar 821. For my ring finger I used dotting tools with acrylic colors.


China Glaze - Liquid Leather
Flormar - 821
China Glaze - Twinkle Lights
Nfu Oh - 38
Nfu Oh - 39
Nfu Oh - 37
Acrylic colors / Akryylivärit
Dry flowers / Kuivakukat
Rhinestones / Strassit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...